Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πάνω από 330 χιλ ευρώ διεκδικεί από τον δήμο Τρικκαίων ο Γιώργος Μητσιούλης

Μια παλιά ιστορία που έφτασε μέχρι τις δικαστικές αίθουσες

Δεν φτάνει που έχουμε τα «θέματά» μας στην πόλη των Τρικάλων με τα έργα που εκτελούνται αυτό το διάστημα, έρχονται και τα παλιά έργα να προσθέσουν ζητήματα που μάλιστα θα στοιχίσουν πάνω από 330 χιλιάδες ευρώ.

Ένα από αυτά, που αφορά παρεμβάσεις που έγιναν στα δημοτικά κτήρια επί της οδού Καλαμπάκας, όπου θα φιλοξενούταν το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης και άλλες δημοτικές υπηρεσίες, από την εταιρεία ΣΟΥΛΕΜΕΤΣΗ – ΜΗΤΣΙΟΥΛΗ, συζητήθηκε στην πρόσφατη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής και μάλιστα σε ιδιαίτερα έντονο κλίμα.

Λογικό βέβαια, αφού όπως καταγράφει το Trikalanews.gr, πρόκειται για ένα έργο από την εποχή που δήμαρχος ήταν ο Μιχάλης Ταμήλος, και που μέχρι σήμερα έμεινε απλήρωτο με την πλευρά του δήμου Τρικκαίων να αμφισβητεί τη διαδικασία σύναψης συμφώνου συνεργασίας.

Το όλο θέμα έφτασε στις δικαστικές αίθουσες με δικαίωση του τότε δημάρχου αλλά και την απόφαση απόδοσης πάνω από 330 χιλ ευρώ στην τεχνική εταιρεία. Η οικονομική επιτροπή από την πλευρά της αποφάσισε χθες την εξάντληση των ένδικων μέσων με μόνη εξαίρεση του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιώργου Καΐκη που δήλωσε «παρών».

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή