Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πάνοπλος στην Ζάκυνθο ο ΑΟ Τρίκαλα – Εξελίξεις με Ζούμα

Στις προπονήσεις επέστρεψε ο ΑΟ Τρίκαλα με τους κυανέρυθρους να ετοιμάζονται πλέον για την εκτός έδρας αποστολή με την Ζάκυνθο.

Το ευχάριστο για το προπονητικό τιμ είναι τα νέα από το μέτωπο Ζούμα καθώς σύμφωνα με το liganews.gr εκδόθηκε κανονικά το δελτίο του Γκίντεον Ζούμα. Το χαρακτηριστικό δημοσίευμα αναφέρει: Κανονικά εκδόθηκε το δελτίο του Γκίντεον Ζούμα στον ΑΟ Τρίκαλα ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ο 23χρονος Νιγηριανός χαφ θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην τρικαλινή ομάδα, αφού εκδόθηκε κανονικά το δελτίο του. Έχει εμπειρία από την Πορτογαλία στην Καμαρά Ντε Λόμπος και παλαιότερα στις Ολιβέιρα Ντε Φράντες, Κανέλας 2010, Βίλαρ Ντε Περντίζες, Κακαντόρες και Πορτοσατένσε.

Ιδιαίτερα, η διοίκηση της τρικαλινής ομάδας έδειξε ενοχλημένη από κάποια δημοσιεύματα που σχολίαζαν την έκδοση του δελτίου του, ενώ η πραγματοποίηση αυτής της ενέργειας αποτελεί απάντηση σε όλους τους επικριτές του συλλόγου.

Από κει και πέρα να σημειωθεί πως και ο Θοδωρής Λουκάς ξεπερνά τον τραυματισμό του και τίθεται στην διάθεση του προπονητικού τιμ

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή