Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πάντα δίπλα σε όλους σε κάθε τοπική κοινωνία ο Θανάσης Λιούτας

Τη λαϊκή αγορά της Φαρκαδόνας, την αγορά, τα εμπορικά και τα καταστήματα εστίασης επισκέφθηκε ο Θανάσης Λιούτας το πρωί του Σαββάτου 6 Μαΐου.

Το πρόγραμμα των επισκέψεων του Θανάση Λιούτα, του εκ νέου υποψηφίου Βουλευτή μας με την ΝΔ για τον Νομό μας, συνεχίζει ακάθεκτο. Με πυκνές εμφανίσεις και συγκεντρώσεις, γεμάτες κόσμο, παλμό, με συγκίνηση, και πάντοτε με γόνιμη συζήτηση για την πολιτική, για τη στήριξη, για τους στόχους για ανάπτυξη, συνεχίσει ο υποψήφιος Βουλευτής μας.

Το πρωί του Σαββάτου 6 Μαΐου, βρέθηκε στην Φαρκαδόνα. Πρώτη στάση, στη λαϊκή αγορά, στα καταστήματα της εστίασης και συνολικά στους εμπορικούς δρόμους .. όπου είχε μια σημαντική όπως πάντα συζήτηση με τους ανθρώπους της παραγωγής και της αγοράς.

Αναγνωρίζεται ο αγώνας του. Γνωρίζουν οι πολίτες, ότι για τα ζητήματά τους, ο Θανάσης Λιούτας έτρεξε και έβαλε πλάτη, όπως ενδεικτικά πάντα θα του πουν.

Μίλησαν μαζί για τα ζητήματα της παραγωγής. Μίλησαν για τις αποζημιώσεις. Συζήτησαν για τη μεγάλη στήριξη που δόθηκε λόγω της διεθνούς κρίσης της ακρίβειας και για τον μεγάλο στόχο που πάντα θέτει ο Θανάσης Λιούτας, η στήριξη να είναι συνεχής. Με ειλικρίνεια και σεβασμό, οι συζητήσεις τους, πάντα είναι γόνιμες …. Γεγονός ενδεικτικό του τρόπου με τον οποίο ο Θανάσης Λιούτας πάντα συνομιλεί, συζητά και έρχεται σε επαφή με όλους τους συμπολίτες μας.

Επόμενη στάση των επισκέψεων, το Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας. Ο υποψήφιος Βουλευτής μας, συνομίλησε με τις ιατρούς, κα. Εύη Καλκάνη και κα. Γεωργία Κοτρώνη και με το σύνολο του νοσηλευτικού προσωπικού του ΚΥ. Είναι γνωστό, το πόσο έτρεξε ο Θανάσης Λιούτας για όσα ζητήματα ανέκυπταν, ειδικότερα μέσα στον καιρό της πανδημίας .. αλλά και όχι μόνο. Ο υποψήφιος Βουλευτής συνεχάρη θερμά το σύνολο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του ΚΥ Φαρκαδόνας, για το υψηλό επίπεδο πρωτοβάθμιας φροντίδας που προσφέρουν σε όλους τους κατοίκους της περιοχής.

Οι επισκέψεις ολοκληρώθηκαν με το Αστυνομικό Τμήμα της Φαρκαδόνας, όπου ο Υποδιοικητής, Αστυνόμος Α’, Δημήτρης Καραΐσκος, υποδέχθηκε τον Θανάση Λιούτα. Για ακόμη μια φορά ο υποψήφιος Βουλευτής μας, συνεχάρη τους αστυνομικούς μας για το δύσκολο έργο τους. Για την προσφορά τους. «Γνωρίζετε πόσο πάλεψα για κάθε ζήτημά σας. Συνεχώς. Αποτελούσε και αποτελεί, μεγάλη μου ευθύνη! Η πολιτεία είναι πάντα στο πλευρό σας. Ως επιβράβευση! Ως αναγνώριση, για όσα προσφέρετε για τη θωράκιση της ασφάλειας και την προστασία όλων», υπογράμμισε ο Θανάσης Λιούτας.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή