Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πανθεσσαλικό Φαρμακευτικό Συνέδριο στις 10 και 11 Δεκεμβρίου

Με κεντρικό θέμα «Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας: η συμβολή των φαρμακείων», πραγματοποιείται στις 10 και 11 Δεκεμβρίου το 8ο Πανθεσσαλικό Φαρμακευτικό Συνέδριο, το οποίο διοργανώνουν οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Θεσσαλίας, με την οργανωτική ευθύνη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Καρδίτσας  και την αιγίδα του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου και του ΙΔΕΕΑΦ.

Το συνέδριο θα εστιάσει στη συμβολή του ελληνικού φαρμακείου στην παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, και στον καθοριστικό ρόλο της επιστημονικής συμβουλής του φαρμακοποιού για την πρόληψη και την αντιμετώπιση χρόνιων νοσημάτων (όπως η υπέρταση, ο διαβήτης κ.ά) με στόχο τη βελτίωση της υγείας και κατ’ επέκτασιν της ποιότητας ζωής των ασθενών.

Θα μεταδοθεί διαδικτυακά, δίνοντας τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν φαρμακοποιοί, βοηθοί φαρμακείου και φοιτητές Φαρμακευτικής από όλη τη χώρα.

Το «παρών» θα δώσουν επιστήμονες και εκπρόσωποι της φαρμακευτικής αγοράς, που θα αναπτύξουν θέματα που αφορούν την υγεία, την πρόληψη, τη φροντίδα, αλλά και την καθημερινότητα του φαρμακείου.

Η θεματολογία του συνεδρίου θα εστιάσει στις ανάγκες των ατόμων τρίτης ηλικίας και στο πώς μπορούν οι φαρμακοποιοί, ως επιστήμονες υγείας, να τις εξυπηρετήσουν και να τις καλύψουν, βελτιώνοντας το επίπεδο της υγείας και της  ποιότητας ζωής τους.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή