Παντού ο Κώστας Σκρέκας για μια ισχυρή νίκη της Ν.Δ.

Γεμάτο το πρόγραμμα του Κώστα Σκρέκα και τη Δευτέρα 5 Ιουνίου που συνεχίζει τις επισκέψεις του, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου για μία ακόμη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας που θα εγγυηθεί μία ισχυρή Ελλάδα, με αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία στο τιμόνι της χώρας.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας από τα ορεινά της Καλαμπάκας τις προηγούμενες ημέρες, βρέθηκε τη Δευτέρα στο ορεινά της Πύλης (Βαθύρεμα, Στουρναραίικα, Πετροχώρι, Άγιος Προκόπιος, Καλόγηροι), όπου συναντήθηκε με συμπολίτες του σε εκφάνσεις της καθημερινότητάς τους. Από τα καφενεία και τις πλατείες, μέχρι τις λατρευτικές εκδηλώσεις για την εορτή του Αγίου Πνεύματος.

Ο Κώστας Σκρέκας κάλεσε τους πολίτες να μην εφησυχάσουν αλλά να δώσουν μαζικά το παρών στην κάλπη σφραγίζοντας με τη ψήφο τους το δικό τους παρόν αλλά και το μέλλον των παιδιών τους: «η επιλογή των Ελλήνων στις πρώτες εκλογές, μας έδωσε μία μεγάλη και ισχυρή νίκη στη Ν.Δ.. Σας ζητώ και την 25η Ιουνίου να μας δώσετε, για ακόμα μια φορά, ψήφο εμπιστοσύνης ώστε να πάμε την Ελλάδα πιο μπροστά, πιο ψηλά, πιο τολμηρά, για να έχει η χώρα την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό που πραγματικά της αξίζει».

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

Share:
Στο ΔΣ του Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας ο Δήμαρχος Τρικκαίων

Στο ΔΣ του Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας ο Δήμαρχος Τρικκαίων

Ο Νίκος Σακκάς, Δήμαρχος Τρικκαίων και Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας, συμμετέχει στον νέο Οργανισμό Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας …
Προειδοποίηση σε κτηνοτρόφους Τρικάλων για επερχόμενους κεραυνούς

Προειδοποίηση σε κτηνοτρόφους Τρικάλων για επερχόμενους κεραυνούς

Συστάσεις από την Πολιτική Προστασία του Δήμου Τρικκαίων για προστασία ζώων και πολιτών ενόψει καταιγίδων …