Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παπαχρήστος: «Όπως χάσαμε εμείς το Σάββατο, θα πάμε να κερδίσουμε αλλού»

Στην αθλητική εκπομπή του Ράδιο Ζυγός μίλησε ο Γιάννης Παπαχρήστος. Ο πολύπειρος φόργουορντ ξεκαθάρισε ότι ο στόχος της ομάδας δεν άλλαξε και δήλωσε αισιόδοξος ότι στο τέλος τα Trikala Basket θα τερματίσουν στην 1η θέση.

«Στόχος μας είναι να βγούμε πρώτοι… Ήρθε η ήττα αλλά όπως χάσαμε εμείς το Σάββατο, θα πάμε να κερδίσουμε αλλού. Ήταν μια κακή παρένθεση για να μπούμε με πιο πολύ ζήλο για να καταφέρουμε αυτό που θέλουμε να κάνουμε, να βγούμε πρώτοι. Θα τα καταφέρουμε επειδή έχουμε μυαλό και καρδιά. Το δείχνουμε στο γήπεδο και αυτό ο κόσμος το βλέπει και γέμισε τις εξέδρες».

Ο Παπαχρήστος στάθηκε πολύ στην παρουσία του κόσμου τον οποίον και ευχαρίστησε. «Ίσως ήταν και αυτό μια μορφή πίεσης… και όταν θες κάτι πολύ, βγαίνει το αντίθετο. Παρά την ήττα θεωρώ ότι ο κόσμος εκτίμησε την προσπάθεια και αυτό είναι το σημαντικότερο».

Σε ότι αφορά το ματς του Σαββάτου στην Βέροια ήταν ξεκάθαρος: «Έρχεται ένα παιχνίδι το Σάββατο και πρέπει να νικήσουμε. Είναι στο χέρι μας πως μπορούμε να δούμε ένα παιχνίδι και να το κερδίσουμε με καλύτερη προσέγγιση. Εμείς πρέπει να ενωθούμε σαν γροθιά για να κάνουμε “τρία στα τρία” για να βγούμε πρώτοι και να μην φοβόμαστε κανέναν. Και πιστεύω ότι το αξίζουμε διότι εκτός από τις δύο ομάδες που ενώθηκαν, ενώθηκε και ο κόσμος».

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή