Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παπαδημητρίου: Επενδύσαμε σε μικρά παιδιά από τα Τρίκαλα

Ο Α.Ο. Τρίκαλα επικράτησε με 80-65 εκτός έδρας της Ανόρθωσης Βόλου, σε αγώνα για την 8η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και ο προπονητής των νικητών, Ηλίας Παπαδημητρίου, έκανε τη δική του παρέμβαση στην εκπομπή «Άκου τι έκανες» με τον Λεωνίδα Πιστιόλη και τον Κώστα Ζαφείρη. Αναλυτικά είπε:

Για τη νίκη απέναντι στη Ανόρθωση Βόλου:
«Το θέλαμε πάρα πολύ.
Είναι κάποιες ομάδες που ξέραμε ότι «κυνηγούν» την 4άδα, η οποία φέτος σού εξασφαλίζει ότι θα ‘σαι στα play-off και δε θα υποβιβαστείς.
Έτσι, βάζεις στόχο να κρατήσεις την έδρα σου με όλους και με τις ομάδες που «κυνηγούν» την 4άδα να είσαι δύο φορές πιο προσεκτικός και να «κυνηγήσεις» κάτι παραπάνω.
Δουλέψαμε μέσα στη βδομάδα, η ομάδα του Βόλου έχει παιδιά πολύ παιγμένα σε όλες τις κατηγορίες, με διακρίσεις, οπότε έπρεπε να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή.
Δουλέψαμε πάνω στο πλάνο μας, μάς βγήκε στο 2ο ημίχρονο ακριβώς όπως υπολογίζαμε όλη τη βδομάδα και ήμασταν τυχεροί και πήγαν όλα καλά».

Για το στόχο της ομάδας και το φετινό πρωτάθλημα:
«Ξεκινήσαμε με τη λογική αν πάμε όσο ψηλότερα γίνεται.
Το φετινό πρωτάθλημα δεν έχει καμία σχέση με το περσινό, όλες οι ομάδες έχουν δυναμώσει και είναι πολύ παράξενη φέτος η κατηγορία. Επίσης, σε ομάδες που έχουν μικρό ρόστερ και τύχει να έχουν τραυματισμό σε κάποιον βασικό παίκτη, αυτομάτως τους δημιουργεί μια κατάσταση που μπορούν να βρεθούν να χάσουν ματς στην έδρα τους.
Είναι πολλοί διεκδικητές, είναι πολύ δύσκολες οι έδρες και όλο αυτό σε βάζει σε κατάσταση ανάγκης.
Θα παλέψουν πολλές ομάδες να μπουν στην 4άδα, είναι τουλάχιστον 6 καλές και οι υπόλοιπες δεν είναι πολύ κακές σε σχέση μ’ αυτές τις 6. Είναι μεγάλο πρόβλημα, πρέπει να είσαι προσεκτικός και να ‘χεις διάρκεια».

Για τη λύση της συνεργασίας τους με τον Γιώργο Μόσορα:
«Ο Γιώργος δεν “έδεσε” με την ομάδα και αυτό πιθανότατα τον “έπνιξε” μπασκετικά. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι καλός παίκτης, το παιδί είχε τις περγαμηνές, ήρθε σαν σκόρερ στην ομάδα, απλά μπορεί αν μην ταίριαξε στη χημεία της ομάδας.
Απ’ τη στιγμή που βλέπαμε ότι δεν προχωράει αυτό το πράγμα, κάναμε μια ειλικρινή κουβέντα με τον παίκτη και αποφασίστηκε ότι θα πρέπει να μείνει εκτός ρόστερ».

Για το αν σκέφτονται το βήμα παραπάνω: «Έχουμε στο μυαλό μας να κάνουμε το βήμα παραπάνω, αλλά αυτό πρέπει να έρθει την κατάλληλη ώρα.
Δεν χρειάζεται να είσαι απαραίτητα βιαστικός και δεν είναι καλό να είσαι και αυτοκαταστροφικός. Έχουμε ζήσει ομάδες που βιάστηκαν ν’ ανεβούν και ξαφνικά βρέθηκαν εκτεθειμένοι γιατί δε μπόρεσαν να καλύψουν την υπέρβαση.
Δε νομίζω ότι εδώ έχουμε αυτό το πρόβλημα, μιας και εκπροσωπούμε την ομάδα και το «σύμβολο» της πόλης.
Από ‘κει και πέρα, γεμίζουμε το γήπεδο σχεδόν σε κάθε ματς.
Πέρυσι λόγω covid βλέπαμε 30 άτομα και πλέον άρχισε να γεμίζει σε καταστάσεις Α2. Αυτό μάς χαροποιεί ιδιαίτερα.
Έχουμε ρόστερ με τρικαλινά παιδιά, «επενδύσαμε» σε μικρά παιδιά απ’ τα Τρίκαλα που ξέραμε ότι κάποια στιγμή θα βρουν τα πατήματά τους.
Προσπαθούμε να βελτιωθούμε μέρα με τη μέρα και όταν η διοίκηση αποφασίσει να κάνει το παραπάνω βήμα, με τις κατάλληλες προσθήκες θα συμβεί».

Για το λόγο που δεν πήραν μέρος στη σύμπραξη των τρικαλινών ομάδων: «Η ομάδα μου ήθελε ν’ ανέβει «σκαλί-σκαλί» τις κατηγορίες και δεν ήθελε να διαπραγματευτεί το σήμα απ’ όσο γνωρίζω.
Από ‘κει και πέρα, δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον, αλλά για να προχωρήσει μια σύμπραξη πρέπει να υπάρχει σύμπλευση απόψεων.
Αν γινόταν σύμπραξη, που θα ήταν καλό, θα ‘πρεπε να υπάρχει και μια ομάδα «δορυφόρος», ούτως ώστε αν κάτι δεν πάει καλά να υπάρξει συνέχεια».

TRIKALA NEWS
Author: TRIKALA NEWS

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή