Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παπαδημητρίου: «Θέλουμε η πόλη να ξανανέβει ψηλά»

Ο προπονητής του Α.Ο. Τρίκαλα, Ηλίας Παπαδημητρίου, «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Γυρνώντας την Ελλάδα» με την Αθηνά Πατρινού και τον Ραφαήλ Αλαγά. Αναλυτικά είπε:

Για τα παιχνίδια με Αλμυρό, IBC και Παραμυθιά: «Γενικότερα θα ‘ναι δύσκολη εβδομάδα, γιατί έχουμε ματς Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή. Παίζουμε με δύο ανταγωνιστικές ομάδες. Ο Αλμυρός είναι ομάδα που «χτίστηκε» για να κάνει πρωταθλητισμό, όπως και κάνει. Απ’ την άλλη, το IBC είναι ομάδα που διεκδικεί να μπει στην 4άδα, γιατί έχει 5 ήττες και, μάλιστα, στα Ιωάννινα χάσαμε. Η Παραμυθιά είναι μια ομάδα η οποία έχει χάσει όσο ματς έχει χάσει στην έδρα της στον πόντο. Θα είναι δύσκολη όλη αυτή η εβδομάδα. Εμείς προερχόμαστε από κακή συγκύρια, αφού την προηγούμενη βδομάδα ήμασταν 7 παιδιά με covid και δε μπορέσαμε να λειτουργήσουμε όπως έπρεπε. Απ’ αυτήν τη βδομάδα μπήκαμε μες στο γήπεδο και προσπαθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο για τα τρία αυτά ματς».

Για το αν είναι καθοριστική αυτή η βδομάδα για τον Α.Ο. Τρίκαλα: «Εγώ θεωρώ ότι γενικότερα το πρωτάθλημα θα ‘ναι και δύσκολο και παράξενο. Είναι καθοριστική αυτή η βδομάδα, αλλά η ομάδα σε σχέση με πέρυσι είναι διαφορετικά δομημένη. Είμαστε σχεδόν «γεμάτοι» παντού, έχουμε νέα σε ηλικία παιδιά, προσθέσαμε και τη μεταγραφή του Βασίλη Αγγελακόπουλου, όπως και του Βασίλη Κολότσιου, δύο παιδιά που έχουν ποιότητα στο παιχνίδι τους. Έχουμε πληρότητα στις θέσεις και θεωρώ ότι η φετινή χρονιά θέλουμε να μάς φτάσει στην 4άδα, με σκοπό να σωθούμε πρώτα και έτσι όπως ήρθαν τ’ αποτελέσματα δεν το κρύβουμε ότι θα παλέψουμε να διεκδικήσουμε και την πρωτιά».

Για το κυριακάτικο (22/01) παιχνίδι με τον Αλμυρό: «Ο Αλμυρός ουσιαστικά συνεχίζει με το περσινό ρόστερ, συν μια προσθήκη που έκανε. Είναι μια ομάδα που δουλεύει τα τελευταία 3 χρόνια με τα ίδια παιδιά, οπότε ξέρουν ο ένας τον άλλον και επίσης στην έδρα τους είναι διπλά ανταγωνιστικοί, πολύ δύσκολα περνάει κάποιος από ‘κει. Εμείς θα πρέπει να επικεντρωθούμε στα ατού του Αλμυρού. Ξέρουμε ότι είναι ο Πολίτης και ο Παπούλιας, οι οποίοι έχουν μαζί μέσο όρο κοντά στους 55-60 πόντους σε κάθε ματς. Πρέπει να τους «κλείσουμε», ή έστω έναν απ’ τους δύο, ούτως ώστε να κατεβάσουμε το average που έχουν στην επίθεση και να διεκδικήσουμε κάτι εκεί μέσα».

Για το μπάσκετ στα Τρίκαλα: «Τα Τρίκαλα είναι μια πόλη που αγαπά το μπάσκετ. Αγαπάμε το μπάσκετ και δεν το κρύβουμε ότι θέλουμε η πόλη να ξανανέβει ψηλά και να δει μπάσκετ σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Τώρα είμαστε δύο ομάδες στην πόλη και οι δύο κάνουν πρωταθλητισμό. Υπάρχει κίνητρο και απ’ τις δύο ομάδες που θέλουν  ν’ ανέβουν τις κατηγορίες. Η δική μου ομάδα θέλει ν’ ανέβει «σκαλί-σκαλί» και αν το καταφέρουμε φέτος έχει καλώς, αλλιώς θα το παλέψουμε του χρόνου. Η άλλη ομάδα (σ.σ. Τρίκαλα Basket) απ’ όσο γνωρίζω χτίστηκε με αυτοσκοπό να βγει. Ας ελπίσουμε ότι θα πετύχουν κι αυτοί τους στόχους τους».

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή