Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παπαστεργίου: Κανείς μόνος σε οποιαδήποτε δυσκολία

ΚΕΔΕ και My Market στηρίζουν τα κοινωνικά παντοπωλεία σε όλη την Ελλάδα   

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, Δημήτρης Παπαστεργίου παραβρέθηκε την Πέμπτη 7 Μαΐου 2020  στο Μοσχάτο, στην παράδοση μεγάλης ποσότητας τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από τον όμιλο καταστημάτων My Market.

Όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου της Ενωσης των Δήμων:

ΚΕΔΕ και My Market, στο πλαίσιο της «συμμαχίας ευθύνης και αλληλεγγύης» στηρίζουν έμπρακτα τις κοινωνικές δομές και το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», των Δήμων όλης της χώρας. Παρουσία του Δημάρχου Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου My Market, κυρία Δήμητρα Δασκαλάκη, παρέδωσε 10.000 τεμάχια από είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα για να καλυφθούν οι ανάγκες των κοινωνικών παντοπωλείων του Δήμου.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου κατά την παράδοση του υλικού δήλωσε: Η ΚΕΔΕ συνεχίζει τη στρατηγική συνεργασία της με την εταιρεία My Market και στέκεται δίπλα στις ανάγκες των πολιτών όλων των Δήμων της Ελλάδας. Κανείς δε θα μείνει μόνος του ούτε στην περίοδο της υγειονομικής κρίσης ούτε σε οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί. Η ΚΕΔΕ στηρίζει το έργο των Δήμων και ευχαριστεί τα My Market για τη σημαντική βοήθεια που προσφέρουν.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: Με χαρά υποδεχόμαστε τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου και ευχαριστούμε για τη στήριξη που μας προσφέρει. Ευχαριστούμε και την εταιρεία My Market που συμβάλλει στο έργο της ΚΕΔΕ για να μην αισθάνεται κανείς συνάνθρωπός μας μόνος του.

Η διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου My Market, κ. Δήμητρα Δασκαλάκη δήλωσε: Τα My Market συνεχίζουν τη συνεργασία τους με την ΚΕΔΕ και τον Πρόεδρό της, κ. Παπαστεργίου ώστε και σε αυτή τη δύσκολη στιγμή να είμαστε δίπλα στους πολίτες που μας χρειάζονται. Άλλωστε οι πολίτες στηρίζουν την εταιρεία σε όλη την Ελλάδα.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή