Παπαστεργίου: Να εμβολιαστεί η κοινωνία για να γίνει ο Μύλος των Ξωτικών

Δεν μπορώ να δεχθώ ότι πρέπει να σταματήσουμε εμείς τα πάντα για μια ακόμη φορά, επειδή κάποιοι δεν εμβολιάζονται, δήλωσε χθες μιλώντας στη Λέσχη 97,6 ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου:

Αναλυτικά ο κ. Παπαστεργίου δήλωσε ότι «Δεν θεωρώ πως αυτή η περίοδος θα ευνοούσε να γίνουν κανονικά οι παρελάσεις, με όλα τα σχολεία, τους γονείς, τους θεατές. Είναι προφανές ότι δεν θα μπορούσε να γίνει.

Θεωρώ πως είναι νωρίς να μιλάμε για το Μύλο των Ξωτικών, ας κινητοποιήσουμε λίγο την κοινωνία να εμβολιαστεί, να κάνουμε λίγο πιο συστηματικούς τους ελέγχους κι έχουμε καιρό να δούμε πώς πάνε τα πράγματα μέχρι το Δεκέμβριο.

Αντιλαμβάνομαι τη θέση των γιατρών για τη διοργάνωση του Μύλου, αλλά δεν μπορώ να δεχθώ ότι πρέπει να σταματήσουμε εμείς τα πάντα για μια ακόμη φορά, επειδή κάποιοι δεν εμβολιάζονται. Ο Μύλος πρέπει να γίνει όχι μόνο για οικονομικούς λόγους, αλλά και γιατί πρέπει να γυρίσουμε πίσω στη ζωή μας. Εμείς τη δύσκολη απόφαση την πήραμε, ήδη έχουμε αρχίσει να τον κατασκευάζουμε.

Εγώ έχω στείλει την επίσημη επιστολή στους δύο Μητροπολίτες του Νομού να πάμε μαζί να προωθήσουμε το μήνυμα του εμβολιασμού, και αναμένω την απάντηση τους.»©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή