Παρά τα …εκατομμύρια του Αγοραστού πλημμύρισε και πάλι η Φαρκαδόνα

Μεγάλες ποσότητες νερού κατέβασε από τον ορεινό όγκο και πάλι ο Πηνειός στον κάμπο, με αποτέλεσμα να ανέβει η στάθμη των υδάτων και να πλημμυρίσουν εκτάσεις σε παραποτάμιες περιοχές του Δήμου Φαρκαδόνας για άλλη μια φορά και σε σύντομο χρονικό διάστημα από τις προηγούμενες πλημμύρες.

Ο Δήμος Φαρκαδόνας από την πρώτη στιγμή τέθηκε σε επιφυλακή, με τον Δήμαρχο Σπύρος Αγναντή, τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Γεωργολόπουλο και τους συνεργάτες τους, να επισκέπτονται τις πλημμυρισμένες περιοχές, όπου σε συνεργασία με τους κατά τόπους προέδρους να αντιμετωπίσουν τα όποια προβλήματα παρουσιαστούν.

Να σημειωθεί ότι η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοίνωσε την Τρίτη 12/1, ότι έχει διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας: στην επαρχιακή οδό Κλοκοτού Ν. Τρικάλων – Μαραθέας Ν. Καρδίτσας και συγκεκριμένα στο ύψος της γέφυρας Κλοκοτού (για απόσταση περίπου είκοσι -20- μέτρων) και η κυκλοφορία θα διεξάγεται από εναλλακτικές – παρακαμπτήριες διαδρομές.

Επίσης, μπήκε σε λειτουργία και το αντλιοστάσιο στο Κεραμίδι για την καλύτερη διαχείριση του νερού, ενώ υπάρχει και συνεχή επικοινωνία από πλευράς Δήμου Φαρκαδόνας με την πολιτική προστασία για παν ενδεχόμενο, όπως επίσης παρακολουθείται και η εξέλιξη των καιρικών φαινομένων στην περιοχή μας για το ερχόμενο διάστημα.©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή