ΠΑΡΑΔΟΣΗ – ΠΑΡΑΛΑΒΗ…!

            Πέρασαν σχεδόν πέντε χρόνια από τότε, που έγινε η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και, χρονικά, όλα δείχνουν ότι έγιναν…χθες.

            Πάρα πολλά μπορεί να επιρρίψει κάποιος στην απερχόμενη εξουσία. Υπερβολές, αδυναμίες, αστοχίες, παραβλέψεις, ιδεοληψίες, μονομανίες, μαύρη προπαγάνδα, λαϊκίστικες κινήσεις, ασυγχώρητες θέσεις διακυβέρνησης έλλειψη ικανού πολιτικού προσωπικού, απουσία οράματος, έρωτας για εξουσία και χρήμα και δημιουργία κομματικού κράτους του ΣΥΡΙΖΑ, με άσχετα στελέχη του κομματικού … σωλήνα.

            Εκτός από αυτά υπάρχουν ασυγχώρητες και απαράδεκτες πλευρές, που έχουν σχέση με τους Θεσμούς, με τους Πυλώνες της Δημοκρατίας και με την Λειτουργία του κράτους.

            Εάν, τα όσα κατήγγειλε ο πρώην Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, για τον «Ρασπούτιν» της Δικαιοσύνης και για την Novartis, εάν αληθεούουν, τότε ο κ.Παπαγγελόπουλος, Υφυπουργός Δικαιοσύνης, και υπεύθυνος για θέματα Διαφθοράς, πρέπει να οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη, μαζί με τον Τσίπρα.

            Τέτοια φαινόμενα είναι πρωτοφανή και απαράδεκτα για μια Δημοκρατική χώρα και θυμίζουν ενέργειες Ολοκληρωτικών καθεστώτων.

            Το … χτύπημα του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Αγγελή ,εκθέτει ανεπανόρθωτα τόσο τον Τσίπρα όσο και τον .. «Ρασπούτιν», υφυπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

            Η κατάχρηση εξουσίας και η εργαλειοποίηση της Δικαιοσύνης καταλύουν κάθε Δημοκρατία.

            Η Ελλάδα πλήρωσε πολύ ακριβά, τέτοιου είδους ενέργειες, κατά το παρελθόν.

            Την Υγεία την διέλυσαν, οι Ξανθός και Πολάκης και προχθές ανανέωσαν την θητεία 42 Διοικητών και 7 Αναπληρωτών, σε Νοσοκομεία του ΕΣΥ, ενώ θα πρεπε να βάλουν τους Διευθυντές της Ιατρικής Υπηρεσίας, όπως ορίζει ο Νόμος. Επίσης διορίζουν νέες Διοικήσεις σε ΔΕΚΟ. Όλα αυτά.. δέκα μέρες πριν τις εκλογές….!

            Την Παιδεία την κατέστρεψαν, την κοινωνία την διέλυσαν και την Μεσαία Τάξη την εξαφάνισαν.

            Όλοι προεξοφλούν το αποτέλεσμα της 7ης Ιουλίου και όλοι πιστεύουν ότι οι Κάλπες αυτές θα ναι Κάλπες παράδοσης και παραλαβής.

            Η δυναμική της αυτοδυναμίας, για την Ν.Δ., είναι γεγονός, ενώ οι Συριζαίοι έχουν συμβιβαστεί με την ήττα και νοιάζονται μόνο για το εάν θα ναι διαχειρίσιμη ή όχι.

            Στην παράσταση νίκης η Ν.Δ. φτάνει το 82% και ο ΣΥΡΙΖΑ το … 18%. Η διαφορά είναι και σταθερή και μεγάλη.

            Οι μόνοι αντίπαλοι για την Ν.Δ. είναι η αποχή, ο εφησυχασμός, ενώ στόχος είναι και τα μικρά κόμματα.

            Την ίδια στιγμή στον ΣΥΡΙΖΑ επικρατούν οι ίντριγκες, τα μαχαιρώματα, για μία θέση… στον Ήλιο και γίνεται αγώνας δρόμου για να μην διαταραχθούν οι εσωκομματικές ισορροπίες.

            Το έργο της κυβέρνησης της Ν.Δ. και του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι πολύ βαρύ. Πρέπει να … αναστήσει την Οικονομία, να επαναφέρει το κύρος των θεσμών και του κράτους Δικαίου και να φέρει επενδύσεις.

            Όλοι μαζί και θέλουμε και μπορούμε να αλλάξουμε το Αύριο της Πατρίδας μας και των παιδιών μας.

            Ας δηλώσουμε όλοι μας το … ΠΑΡΩΝ στις πρόωρες κάλπες της 7ης Ιουλίου 2019, για μια Ισχυρή και Αυτοδύναμη Ελλάδα.

            Επιτέλους …. Τέλος… για ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.
 
Γράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D. Ed., M. Ed., Ph.D.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή