Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παραιτήθηκαν οι καυστήρες – Κλειστά αύριο τα σχολεία

Από εδώ το έφερε, από εκεί το πήγε, τελικά το γραφείο προπαγάνδας του Δήμου Τρικκαίων, έστειλε στις εννιά παρά είκοσι σήμερα το βράδυ – ευτυχώς που δεν κοιμάται ο κόσμος με τις κότες –  ένα δελτίο Τύπου που λέει ότι αύριο Τρίτη 8 Ιανουαρίου δεν θα ανοίξουν τελικά τα σχολεία, λόγω παραίτησης των καυστήρων, μετά την κακή συνεργασία που είχαν με τους διευθυντές!

Το ζυγίσανε πολύ σήμερα στο Δήμο αν θα τα ανοίξουν ή θα τα αφήσουν κλειστά τα σχολεία, τόσο που στο πρώτο δελτίο Τύπου που έστειλαν, ταξίδεψαν στο ένδοξο παρελθόν του Ιανουαρίου του 2010! Τι ψάχνανε να βρούνε εκεί άραγε;

Με ορθή επανάληψη του δελτίου, είκοσι λεπτά μετά που το πήραν χαμπάρι – πειράζει που είναι λίγο αργοί οι πρεσβευτές της έξυπνης πόλης; –  το σώσανε και με περηφάνια σαν παγώνια μίλησαν για την «σχετική προεργασία και συνεννόηση των σχολείων με το προσωπικό του Δήμου» ώστε « τα σχολεία που βρίσκονται στον χώρο ευθύνης του Δήμου να λειτουργήσουν κανονικά»…  λες και τις υποχρεώσεις του, ο Δήμος πρέπει ντε και καλά να τις διαλαλεί σαν κατορθώματα!!!

Το κατόρθωμα όμως, τελικά, ήταν, αφού ήρθε το βράδυ, να μπερδευτούν  γονείς και παιδιά και για ακόμα μια φορά να μην ξέρουν τι θα ξημερώσει!

Από πυροτεχνήματα, ξέρει καλά ο δήμαρχος, μιας και για ψήλου πήδημα τα ρίχνει στον αέρα για να λάμπει η πόλη…

Το δελτίο Τύπου του Εξυπνότερου Δήμου της χώρας, κοινοποιήθηκε από το γραφείο προπαγάνδας του Δήμου και στον Guardian με την υποσημείωση ότι σε λίγες μέρες ξεκινάνε οι εκπτώσεις στην Ελλάδα και δυστυχώς, «παρά την προεργασία που είχε γίνει για την κακοκαιρία, ειδικά τα παλιά κτήρια αντιμετωπίζουν ζητήματα με τη θέρμανση»… στα Τρίκαλα.

Υστερόγραφο: Τι ώρα να ξυπνήσουν γονείς και παιδιά  αύριο το πρωί, μήπως και την διάρκεια της νύχτας, κάτι αλλάξει;

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή