Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παρακολούθηση των Τρικαλινών λόγω …εμπρησμού

Τι απάντησε ο Δήμαρχος Τρικκαίων για το θέμα της τοποθέτησης κάμερας στον «Μύλο Ματσόπουλου».

Το θέμα που έφερε στην δημοσιότητα το trikalanews.gr για την τοποθέτηση κάμερας στον «Μύλο Ματσόπουλου», έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρικάλων ο Επικεφαλής της παράταξης «Φυσάει Κόντρα για την Ανατροπή» Δημήτρης Παπαθανασίου.

«Υπερβήκατε τα εσκαμμένα, με ποια απόφαση βάλατε την κάμερα, έχεε άδεια από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων; Σε τι αποσκοπεί να κινηματογραφείτε την …καφετέρια και τον …Δημοτικό Κινηματογράφο και ποιος επεξεργάζεται το υλικό της κάμερας;» τα ερωτήματα του κ. Παπαθανασίου προς τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου.

«Είχαμε …συμβάντα στον χώρο όπως ο εμπρησμός στο σπιτάκι του Αη Βασίλη και έχουμε γνωστοποιήσει την τοποθέτηση της κάμερας στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, δεν απαιτείται άδεια μόνο γνωστοποίηση και έχει μπει σήμανση ότι ο χώρος του Μύλου Ματσόπουλου βιντεοσκοπείται.

Επεξεργασία υλικού θα γίνει μόνο αν προκύψει …θέμα», απάντησε ο Δήμαρχος που έδειξε ξεκάθαρα την πρόθεσή του η κάμερα να μείνει μόνιμα στην θέση αυτή και όχι περιοδικά λόγω του «Μύλου των Ξωτικών» με την αιτιολογία ότι προστατεύεται Δημοτική περιουσία…

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή