Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παράνομο το Δ.Σ του Γ. Νοσοκομείου Τρικάλων της 28ης/ 12/2018

Παράνομες σύμφωνα με το άρθρο 14 παράγραφο 9 του Νόμου 2690/1999 ΦΕΚ 45 (θεμελιώδες νομοθέτημα της Δημόσιας Διοίκησης – Κώδικας Διοικητικής Διαδικασίας) ήταν οι αποφάσεις του Δ.Σ του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων της έκτακτης συνεδρίασης της  28ης Δεκεμβρίου 2018, (ημέρα Παρασκευή  και ώρα 1:00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, μετά την αριθμ. πρωτ. 41457/27-12-2018 πρόσκληση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Ν. Τρικάλων, διοικητή αυτού, κ. Δημήτρη Παρθένη),  καθώς απουσίαζε ένα τακτικό μέλος από το 5μελές Δ.Σ.  Οπότε δεν υπήρχε νόμιμη σύνθεση του Δ.Σ για την λήψη αποφάσεων.

Συγκεκριμένα προσήλθαν στην έκτακτη συνεδρίαση της 28ης Δεκεμβρίου 2018,  ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Παρθένης Δημήτριος, ο κ. Στάλιας Θεοδόσιος, αντιπρόεδρος του Δ.Σ., ο κ. Καπέλος Γεώργιος, τακτικό μέλος, η κ. Κόσυβα Σταυρούλα, τακτικό μέλος και η κ. Γκαγκαμάνου Αθανασία, γραμματέας του ΔΣ.

Απουσίαζε το τακτικό μέλος κ. Σπυρίδωνας Περήφανος.

Ως εκ τούτου, σωρεία, τουλάχιστον αποριών, προκαλούν τα γεγονότα:

Α) Πώς το Δ.Σ του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, καταστρατήγησε  τόσο εύκολα τον Θεμελιώδη Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας και εισήγαγε, επίσης με ευκολία σε ένα έκτακτο συμβούλιο, ένα θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης – πρόσκληση εξωτερικού συνεργάτη για την βλάβη στο τηλεφωνικό κέντρο του Νοσοκομείου –  ενώ απουσίαζε ένα τακτικό μέλος του Δ.Σ.

Β) Πώς το Δ.Σ του Γ. Νοσοκομείου Τρικάλων, ενώ ενήργησε παράνομα κατά την λήψη αποφάσεων που έλαβε στην έκτακτη συνεδρίαση της 28ης Δεκεμβρίου 2018, εξέδωσε δελτίο Τύπου στις 4 Ιανουαρίου 2019, για να ενημερώσει δημόσια – στην πρώτη του επισήμανση –   την διαδικασία που ακολούθησε στην εν λόγω παράνομη συνεδρίαση, επικαλούμενο λόγο κατεπείγοντος, στα πλαίσια της δικαιοδοσίας του!
 

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή