Θεσσαλια

Παράταση υποβολής αιτήσεων στο Παν/μιο Θεσσαλίας στην Καρδίτσα

10 Sep 2019

Ανακοινώνεται ολιγοήμερη παράταση υποβολής αιτήσεων στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο «Προηγμένες Μέθοδοι Σχεδιασμού, Τεχνολογίας & Μάνατζμεντ Προϊόντων από Ξύλο» με τις εξής τρεις (3) εξειδικεύσεις: α) Σχεδιασμός προϊόντων, β) Τεχνολογία & Κατασκευές και γ) Μάνατζμεντ & Μάρκετινγκ, του Γενικού Τμήματος Λάρισας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας,για το Ακαδημαϊκό Έτος 2019-2020, μέχρι την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019.

Δεκτοί στο ΠΜΣ γίνονται: α) Πτυχιούχοι ΑΕΙ, απόφοιτοι του Τμήματος Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου του πρώην ΤΕΙ Θεσσαλίας ή συναφούς ειδικότητας, β) Διπλωματούχοι Πολυτεχνικών Σχολών, Πτυχιούχοι Θετικών Επιστημών, Οικονομικών, Διοίκησης, Μάρκετινγκ, γ) Πτυχιούχοι άλλων Τμημάτων ΑΕΙ (Πανεπιστημίων ή ΤΕΙ) με σχετική συνάφεια στο αντικείμενο του εν λόγω ΠΜΣ που κατά περίπτωση κρίνονται από την αρμόδια επιτροπή Επιλογής Μεταπτυχιακών φοιτητών, δ) Πτυχιούχοι ΑΕΙ της αλλοδαπής, συναφούς ειδικότητας, αφού προσκομίσουν ισοτιμία του τίτλου τους από το αρμόδιο όργανο.

Το πρόγραμμα των μαθημάτων υλοποιείται κάθε Παρασκευή (απόγευμα) και Σάββατο (πρωί) και πραγματοποιούνται στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου & Σχεδιασμού στην Καρδίτσα, στην ελληνική γλώσσα.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν μέχρι τις 20/9/2019 μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected], πλήρως συμπληρωμένη την Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος που είναι διαθέσιμη στην επίσημη ιστοσελίδα του Π.Μ.Σ. http://msc.fwsd.uth.gr/και να υποβάλλουν στο διάστημα αυτό στη Γραμματεία του Π.Μ.Σ. (Β. Γρίβα 11, 43100 – Καρδίτσα)αυτοπροσώπως ή να αποστείλουν ταχυδρομικά συστημένο φάκελο με απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Το Π.Μ.Σ. – ΣΤΕΜΑ-ΠΡΟΞΥ αυτοχρηματοδοτείται και τα συνολικά δίδακτρα είναι 2.800 € ανά φοιτητή και για τα τρία (3) εξάμηνα σπουδών, τα οποία καταβάλλονται τμηματικά.

Σημειώνεται ότι δίνονται δύο (2) υποτροφίες αριστείας σε κάθε εξάμηνο (1ο& 2ο) στους φοιτητές που συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία στα αντίστοιχα μαθήματα κι έτσι απαλλάσσονται από την καταβολή διδάκτρων. Υποτροφίες δίνονται σε ειδικές περιπτώσεις και από επιχειρήσεις του κλάδου οι οποίες συνεργάζονται με το ΠΜΣ.

Επιπρόσθετα, όπως προβλέπεται από τη διάταξη του άρθρου 35 «Δωρεάν φοίτηση – υποτροφίες» του Ν. 4485/2017, από το συνολικό αριθμό των εισακτέων φοιτητών απαλλάσσεται από τα τέλη φοίτησης το 30% των φοιτητών με βάση οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια.

Πληροφορίες παρέχονται από τους:

  • Γραμματεία του Π.Μ.Σ. , κα Πολυξένη Κλήμου, Τηλ.: 24410-64730, e-mail: [email protected]
  • Διευθυντή του Π.Μ.Σ. Καθηγητή Ι. Παπαδόπουλο, τηλ. 693-7384777, e-mail: [email protected]
  • Ιστοσελίδα του Π.Μ.Σ. ΣΤΕΜΑ-ΠΡΟΞΥ http://msc.fwsd.uth.gr/
admins
Author: admins

Γιώργος Ζιώγας: «Μετά από δύο θητείες δεν θα πρέπει να είμαι ξανά υποψήφιος»

Γιώργος Ζιώγας: «Μετά από δύο θητείες δεν θα πρέπει να είμαι ξανά υποψήφιος»

Ξεκάθαρος ο πρόεδρος της Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου Τρικκαίων για το όριο θητειών και τη συνέχεια στην τοπική αυτοδιοίκηση …
Stand Up στον Ληθαίο: Γέλιο, αέρας και… ντεμπούτο έκπληξη από Λάππα και Νταλάση!

Stand Up στον Ληθαίο: Γέλιο, αέρας και… ντεμπούτο έκπληξη από Λάππα και Νταλάση!

Μια αξέχαστη βραδιά stand up δίπλα στον Ληθαίο, με γέλιο, έκπληξη και νέα ταλέντα που τόλμησαν το μικρόφωνο …
Έφυγε από τη ζωή η Θεοδώρα Ζαλαβρά – Στα 55 της χρόνια

Έφυγε από τη ζωή η Θεοδώρα Ζαλαβρά – Στα 55 της χρόνια

Η κηδεία της θα τελεστεί την Πέμπτη 10 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων – Παράκληση της οικογένειας για …
«Ένα μπουκαλάκι νερό, μια μπύρα… κι ο λογαριασμός στον μαγαζάτορα»

«Ένα μπουκαλάκι νερό, μια μπύρα… κι ο λογαριασμός στον μαγαζάτορα»

Μικρή πράξη καλοσύνης σε συνεργείο της ΔΕΥΑΤ εξελίχθηκε σε παρεξήγηση — και η ευγένεια χάθηκε μαζί με τα παγάκια …
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.