Παρέμβαση του Συλλόγου Εργαζομένων του Γ. Νοσοκομείου Τρικάλων

Ένα ακόμη περιστατικό ήρθε να προστεθεί στη  λίστα παραπόνων που εκφράζονται από το προσωπικό του νοσοκομείου προς το Σύλλογο εργαζομένων, για την  επιθετική αντιμετώπισή τους από το Διοικητή.

Το έγγραφο της νοσηλεύτριας καςΜαλακασιώτη που ζητά στήριξη και προστασία από το Σύλλογο εργαζομένων, σχετικά με  φραστική επίθεση που δέχτηκε από τον Διοικητή του Νοσοκομείου, κο Παρθένη,η κατάθεση του συμβάντος από την ίδια στην αστυνομία και το δημοσίευμα σε τοπικό site, όπουυπηρεσιακό έγγραφο, από το γραφείο του Διοικητή, καλεί  το διοικητικό προσωπικό, δίκην ανάκρισης, να αναφέρει εγγράφως, «τι ακριβώς συνέβη», επιβάλλουν την άμεση παρέμβαση του Συλλόγου Εργαζομένων του Γ.Ν.Τ.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ

Τη συνάδελφο που δέχτηκε την απρόκλητη φραστική επίθεση, δημοσίως, και είμαστε στο πλευρό της, όπως και σε κάθε εργαζόμενο που γίνεται θύμα ανάλογων συμπεριφορών και  απαξιώνεται η προσωπικότητά του στον εργασιακό χώρο.
Για ακόμη μία φορά

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ

Κάθε απόπειρα εκφοβισμού από θέση ισχύος.
Κάθεενέργεια εξύβρισης, συκοφάντησης και στοχοποίησης εργαζόμενου.
Κάθε προσπάθεια αντιπαράθεσης και διχασμού του προσωπικού.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

Την ίση και δίκαιη αντιμετώπιση κάθε εργαζόμενου.
Το σεβασμό των ανθρώπινων αξιών.
Την τήρηση των δημοκρατικών δικαιωμάτων.

ΖΗΤΑΜΕ

Συμπαράσταση και στήριξη των τοπικών φορέων, και γενικά όλων των συμπολιτών μας, ώστε η υψηλή προσφορά του ευαίσθητου κοινωνικού μας έργου να μείνει ανεπηρέαστη από κάθειδιοτέλεια και φιλοδοξία.

Γ.Γραμματέας   Πρόεδρος
Νίκος Ρίζος     Ματίνα ΚούκιαΑφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή