Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παρέμεινε η …αφλογιστία του Α.Ο. Τρίκαλα

Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο από την πρόσφατη βροχόπτωση, ο Α.Ο. Τρίκαλα, υποδέχθηκε τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Ο ΟΦΗ με 8 βαθμούς σε 3 ματς, ενώ ο ΑΟ Τρίκαλα με μόλις 1.
Πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα στην Δυτική Αττική.
Η ομάδα του Α.Ο. Τρίκαλα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 10λεπτο ο Τσίπρας είχε 3 σουτ με τα 2 να εξουδετερώνει ο τερματοφύλακας και το ένα η μπάλα να βρίσκει σώμα αμυντικού και να καταλήγει κόρνερ.
Στο 13΄ο ΟΦΗ απειλεί με τον 1ο σκόρερ του πρωταθλήματος Χαντί που με σουτ έξω από την περιοχή στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν εκ νέου στο 35 με το σουτ να βρίσκει η μπάλα τον Βέρτζο και να παραμένει ανέπαφη η εστία του Α.Ο. Τρίκαλα.
Στο 43΄ο Καπό δεν μπορεί να νικήσει τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων και ένα λεπτό αργότερα στέλνει την μπάλα άουτ με κεφαλιά.
Τα στατιστικά του 1ου ημιχρόνου με 9 τελικές του Α.Ο. Τρίκαλα, τις 5 προς την εστία και τον ΟΦΗ με μια τελική, αποτυπώνουν την αγωνιστική κυριαρχία του Α.Ο. Τρίκαλα.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η δυσκολία παιχνιδιού μεγάλωσε εξαιτίας της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου, με τους φιλοξενούμενους στο 78΄να χάνουν τη καλύτερη ευκαιρία με την μπάλα να περνάει άουτ μετά από σουτ από θέση βολής.
Στο 85΄η ευκαιρία για τον ΑΟ Τρίκαλα με σουτ του Μπουντόπουλου έξω από την περιοχή και την μπάλα πάνω από το δοκάρι, στο 87΄νέα καλή στιγμή για τον Α.Ο. Τρίκαλα με  σουτ του Πάνου να αποκρούει ο αντίπαλος τερματοφύλακας, ο Μπουντόπουλος να παίρνει το ριμπάουντ να σουτάρει  μέσα από την περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα πάνω από το δοκάρι…
Για 4ο παιχνίδι στο πρωτάθλημα και ο Α.Ο. Τρίκαλα παραμένει χωρίς να έχει πετύχει γκολ…
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Κοτσώνης, Βέρτζος, Ανδρεόπουλος, Τσιάρας (85΄Μίλιεβιτς) , Καπός, Τσίπρας (71΄Μπουντόπουλος), Τζόκιτς (62΄Γροντής), Ντίνας.
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή