Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παρέμβαση στο Ράδιο Ζυγός από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Στην πρωινή εκπομπή του Ράδιο Ζυγός βγήκε τηλεφωνικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας τόνισε πως παρακολουθεί τα τοπικά ραδιόφωνα οπότε κάνει περιοδεία στην Ελλάδα. “Μερικές φορές μάλιστα παρεμβαίνω κιόλας” είπε.

Τόνισε πως για αυτόν η παρούσα χρονική περίοδο αποτελεί μια ευκαιρία να γυρίσει την Ελλάδα ενώ στην ερώτηση για την ημερομηνία των εκλογών είπε “δεν μπορώ να σας την ανακοινώσω… Θα το μάθετε στην ώρα του”

Σχετικά με τα Τρίκαλα τόνισε: “Θα επισκεφτώ τα Τρίκαλα…έχετε και ένα πολύ ωραίο ψηφιακό μουσείο το οποίο και θέλω να το επισκεφτώ και βέβαια σήμερα θα μιλήσουμε στην Λάρισα γενικά για το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Θεσσαλίας οπού θα πούμε και πολλά. Αύριο θα είμαι στην Βασιλική οπού και θα επισκεφτώ το εργοτάξιο του Ε65 το οποίο χρηματοδοτείται εξολοκλήρου από το ταμείο ανάκαμψης. Είναι μία προσωπική μου δέσμευση από τότε που κέρδισέ τις εκλογές. Είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός δρόμος για όλη την Θεσσαλία”.

Σε ερώτηση για το… ιδανικό του βάρος είπε πως του αρέσει το καλό φαγητό αλλά προσπαθεί να κρατηθεί σε καλή φυσική κατάσταση ενώ για το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στους δυο αιώνιους είπε “Ελπίζω να δω το ντέρμπι… θα φροντίσω να απολαύσω τον αγώνα. Δεν έχω κρύψει τις προτιμήσεις μου ότι είμαι Ολυμπιακός αλλά φέτος έχουμε εάν ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Τα πράγματα είναι καλυτέρα από ΄τοι ήταν πριν από μερικά χρόνια”

Τέλος στάθηκε στο έργο τόσο του Περιφερειάρχη, Κώστα Αγοραστού όσο και του Αντιπεριφερειαρχη, Χρήστου Μιχαλάκη για τους οποίους μίλησε με τα καλύτερα λόγια.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή