Παρέμβαση της Ασ. Σκόνδρα για αναστολή διακοπών ρεύματος από τη ΔΕΗ

Στον αρμόδιο Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωστή Χατζηδάκη απευθύνθηκε η Βουλευτής του Νομού μας κ. Ασημίνα Σκόνδρα, ζητώντας την παρέμβαση του, σε άμεσο πρόβλημα που προκύπτει στο Νομό μας.

Η κ. Σκόνδρα ενημέρωσε τον κ. Χατζηδάκη και επισήμανε το ζήτημα, που αφορά σε απλήρωτους λογαριασμούς της ΔΕΗ και που τείνει να μετατραπεί σε πρόβλημα για χιλιάδες πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας, αφού υφίσταται άμεσος κίνδυνος προσωρινής διακοπής της ηλεκτροδότησης τους.

Σε δήλωση της, η κ. Σκόνδρα τόνισε ότι:

«Ενημερώθηκα, ότι στηπόλη της Καρδίτσας αλλά και σε δεκάδες χωριά του νομού μας, πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας, αντιμετωπίζουν κίνδυνο να διακοπεί η ηλεκτροδότηση των οικιών και των καταστημάτων τους, αφού λόγω των συνεπειών της θεομηνίας, λογαριασμοί έμειναν απλήρωτοι. Συνέπεια αυτού, από σήμερα κιόλας, η ΔΕΗ ήταν υποχρεωμένη να προβεί σε διακοπές.

Σε συνεργασία με τον αρμόδιο Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κωστή Χατζηδάκη, επισήμανα τον κίνδυνο, που διατρέχουν χιλιάδες συμπολίτες μας στον Νομό, να μείνουν χωρίς ρεύμα τις επόμενες ημέρες και ζήτησα την παρέμβαση του, για αναστολή των διακοπών.

Δεδομένου, ότι οι αποζημιώσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, υπάρχουν πληγέντες, που δεν είναι αυτή τη στιγμή σε θέση να εξοφλήσουν οφειλές τους προς την ΔΕΗ.  Η Κυβέρνηση δια στόματος του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, έχει δεσμευτεί να σταθεί στο πλευρό των Καρδιτσιωτών, και να τους παρέχει κάθε απαραίτητη βοήθεια.

Στα πλαίσια αυτά, ο κ. Χατζηδάκης έδωσε άμεσα εντολή, η ΔΕΗ να μην προχωρήσει σε διακοπές ηλεκτροδοτήσεων, όσων πληγέντων έχουν ανεξόφλητες οφειλές στη εταιρεία»©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή