Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παρουσία σε διεθνή Έκθεση

Συμμετοχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην παγκόσμια έκθεση οίνων και ποτών Prowein 2018.
 
 Με επιτυχία στέφθηκε η παρουσία της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη μεγαλύτερη έκθεση οίνων και ποτών στον κόσμο, Prowein 2018.
Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο Ντίσελντορφ και η Ελλάδα αντιπροσωπεύθηκε από περίπου 100 οινοποιεία.
Η έκθεση προσέλκυσε περισσότερους από 6.800 οινοποιούς από όλο τον κόσμο και περίπου 60.000 εμπορικούς επισκέπτες.
 
Στο περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα Θεσσαλικά κρασιά και αποστάγματα, καθώς επίσης και να δοκιμάσουν μια πλούσια γκάμα προϊόντων από διάφορες Θεσσαλικές ποικιλίες σταφυλιού αλλά και αποσταγμάτων, όπως τσίπουρο, ούζο, παλαιωμένο τσίπουρο και αποστάγματα σταφυλής.
 
Η συμμετοχή στην έκθεση αποτέλεσε μια ακόμη δυναμική προσπάθεια ενίσχυσης της εξωστρέφειας και της προώθησης των εξαγωγών, καθώς ενδιαφέρον για τα προϊόντα έδειξαν εμπορικοί αντιπρόσωποι αγορών από Ευρωπαϊκές χώρες όπως Μ. Βρετανία, Γαλλία, Ελβετία, Βέλγιο, Γερμανία, Πολωνία, Γεωργία, Ολλανδία, Κύπρο, Ρωσία αλλά και από χώρες της Αμερικής και της Ασίας όπως Μεξικό, Κίνα και άλλες, οι οποίοι ξεναγήθηκαν στο περίπτερο της Θεσσαλίας και πήραν πληροφορίες από τα μέλη της αποστολής στο πλαίσιο συναντήσεων.
 
Επικεφαλής της αποστολής της Περιφέρειας Θεσσαλίας ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Γεώργιος Λαδόπουλος, ενώ το τμήμα ποιοτικού και φυτοϋγειονομικού ελέγχου της Περιφέρειας εκπροσώπησε η Γεωπόνος Αθηνά Μαλάκου.
 
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή