Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παρουσίαση του πρώτου συγγραφικού έργου της Ρένιας Αβαράκη Αγραφιώτη στον Βόλο

Το πρώτο συγγραφικό της έργο θα παρουσιάσει η Ρένια Αβαράκη Αγραφιώτη στον Βόλο, με τίτλο «Έρωτες υπέρ μεν άγαν». Η παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Μαρτίου 2019, στις 6:30 μ.μ., στην τσαγερί Ζώγια (Αντωνοπούλου 43 – Ερμού).

Το βιβλίο πρόκειται για μια συλλογή ιστοριών αφιερωμένη στον έρωτα – και όχι μόνο – αποσπάσματα της οποίας θα διαβάσουν η Άνση Ετμεκτζόγλου και η Ελπίδα Φαρδογιάννη.

Όπως δηλώνει η ίδια η συγγραφέας, με το έργο της «απευθύνεται σε ανθρώπους που ζουν χωρίς παρωπίδες, που αποδέχονται αυτόν τον κόσμο όπως είναι κι ας μην είναι τόσο αγγελικά πλασμένος, σε ανθρώπους ρεαλιστές και ταυτόχρονα ρομαντικούς, αυτούς που συγκινούνται από ένα ηλιοβασίλεμα, αλλά την ίδια στιγμή γνωρίζουν πως οφείλεται στο διασκεδασμό του φωτός».

Σύντομο βιογραφικό

Η Ρένια (Ζαφειρένια) Αβαράκη Αγραφιώτη ζει στην Χαλκιδική και η καταγωγή της συνδέεται με τον Βόλο, από το γένος της γιαγιάς της Ζαφειρίας Αβαράκη. Σπούδασε Φυσική στο Α.Π.Θ. και είναι εκπαιδευτικός. Είναι μητέρα δύο κοριτσιών. Ασχολείται, εδώ και πολλά χρόνια, ερασιτεχνικά με το θέατρο. Έχει γράψει τέσσερα θεατρικά έργα: δύο κοινωνικά μυστηρίου, τα Πρό(σ)κληση σε φόνο και Τα μπλε αστέρια, μια κωμωδία Το σπίτι της Βαβέλ και μία θεατρική διασκευή του μυθιστορήματος του Ηλία Βενέζη Αιολική γη. Τα δύο απ’αυτά, το πρώτο και το τρίτο, έχουν ανέβει στη σκηνή από τη Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πολυγύρου.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή