Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παροχή επιδότησης σύνδεσης στο διαδίκτυο

Παροχή σύνδεσης στο διαδίκτυο με υπερυψηλή ταχύτητα στους ωφελούμενους που κατοικούν σε περιοχές, όπου αναπτύσσονται με ιδιωτικές επενδύσεις υποδομές, ικανές να προσφέρουν τέτοιες υπηρεσίες, θα υλοποιηθεί με «voucher», σύμφωνα με την οποία ο ωφελούμενος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ο ίδιος, ανάλογα με τις ανάγκες του, τις υπηρεσίες που τον ενδιαφέρουν καθώς και τον τηλεπικοινωνιακό πάροχο που τις παρέχει.

Οι δικαιούχοι, θα έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν μέσω ενός και μόνο κουπονιού (ηλεκτρονικό ή / και εκτυπώσιμο), μία SFΒΒ_Υπηρεσία εκ των δημοσιευμένων και εγκεκριμένων προσφορών των τηλεπικοινωνιακών παροχών, που έχουν πιστοποιηθεί στο Πληροφοριακό Σύστημα της δράσης.

Αναλυτικότερα, με το κουπόνι(voucher), αποκτούν:

• Διαδικτυακή σύνδεση υπερυψηλής ταχύτητας, με επιδότηση 13 ευρώ το μήνα, για διάστημα 24 μηνών
• Εφάπαξ σύνδεση, με επιδότηση του κόστους των 48 ευρώ.

Η εξαργύρωση – χρήση του κουπονιού θα γίνεται από την ιστοσελίδα της δράσης http://www.sfbb.gr.

Κύριος και Φορέας Πρότασης της Δράσης είναι η Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Γ.Γ.Τ.Τ.) του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και Φορέας Υλοποίησης και Δικαιούχος η Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ Τομέα Τεχνολογίας, Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΕΔΟΤΠΕ) του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

Φορέας Χρηματοδότησης της Δράσης είναι το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης (ΥΠΨΗΠΤΕ). Φορέας λειτουργικής υποστήριξης της δράσης είναι η Ανώνυμη Εταιρία Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ ΑΕ).

Ο συνολικός προϋπολογισμός της δράσης ανέρχεται στο ποσό των 50 εκ. ευρώ.

Σε περίπτωση που, κατά την παρακολούθηση της εφαρμογής της δράσης από την Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ Τομέα Τεχνολογίας, Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, διαφανεί πιθανότητα εξάντλησης του ανωτέρω προϋπολογισμού της δράσης χωρίς την κάλυψη του συνόλου των ωφελούμενων πολιτών που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής στη δράση, η ΕΔΟΤΠΕ θα εισηγηθεί όλες τις απαραίτητες ενέργειες για αύξηση του προϋπολογισμού της δράσης.

Ο προϋπολογισμός της δράσης αποτελεί 100% δημόσια δαπάνη, και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με εθνικούς πόρους.

Τα στοιχεία των ωφελουμένων θα αντληθούν από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων και μέσω των διαπιστευτηρίων του TAXISNET.
Η ενεργοποίηση των SFBB_vouchers θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί μέχρι και την 31 Μαρτίου 2019.
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή