Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παροξυσμός μίσους από τον Μπαχτσελί

Ένα από τα συνήθη φανατισμένα παραληρήματα της τουρκικής πλευράς, αυτή τη φορά από τον γνωστό για τον φανατισμό και την έλλειψη πολιτικού και πολιτισμένου λόγου, Ντεβγέτ Μαχτσελί.

Έβαλε στο στόχαστρο τους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης και μίλησε για ανοικτούς λογαριασμούς από την από την ”σφαγή στην Τριπολιτσά”. Μίλησε όμως και για σιωπή της διεθνούς κοινότητας.

Το ανθελληνικό ξέσπασμα του τούρκου πολιτικού, έρχεται τη στιγμή που ο Τούρκος πρόεδρος, προσπαθεί να εμφανίσει ένα πρόσωπο συνεργασίας και συνεννόησης προς την Ελλάδα, αποστέλλοντας μάλιστα και επιστολή στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την επέτειο της 25ς Μαρτίου.

Στη συνέχεια, ο Μπαχτσελί ανέφερε πως το 1821 συντελέστηκε γενοκτονία σε βάρος των Τούρκων από πλευράς των Ελλήνων. «Η εξέγερση στον Μοριά αποτελεί μία από τις αιματηρές και ολέθριες καταστροφές, που σημάδεψαν την ιστορία του τουρκικού έθνους. Και σημειώθηκε πραγματική γενοκτονία σε αυτήν την εξέγερση.

Περί των 40.000 Μουσουλμάνων Τούρκων σφαγιάστηκαν. Ειρωνικά, η ανθρωπότητα ακόμα σιωπά για αυτήν τη μαζική δολοφονία», σχολίασε.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή