Παρουσίαση του παραμυθιού «Τι φοβάται η Τυτώ;» στο Μουσείο Τσιτσάνη

Η Τοπική Διοίκηση Τρικάλων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών ΙΡΑ, σε συνεργασία με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων παρουσίασαν την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου και ώρα 19:30’ στο Μουσείο Τσιτσάνη , το παραμύθι «Τι φοβάται η Τυτώ;», της συναδέλφου Δέσποινας ΓΚΟΥΤΖΟΛΙΚΑ.

Ήταν το τέταρτο κατά σειρά παιδικό βιβλίο το οποίο κυκλοφόρησε την Άνοιξη του 2018 και το θέμα που πραγματεύεται, όπως υποδηλώνει και ο τίτλος του είναι ο φόβος.

Το βιβλίο προλόγισε η Δρ. Μαρία ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ, η οποία είναι Κλινική Ψυχολόγος- Ψυχοθεραπεύτρια και Ψυχολόγος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Χαιρέτισαν ο Πρόεδρος της Τ.Δ. Τρικάλων και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων κ. Αχιλλέας ΜΠΕΓΑΣ και ο Διευθυντής της Δ.Α. Τρικάλων Α/Δ ‘ Στέργιος ΝΙΝΤΟΣ.

Παρευρέθηκαν ακόμη στην εκδήλωση ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Ντίνος ΜΠΑΡΔΑΣ, ο Πρόεδρος της Τ.Δ. Καρδίτσας κ. Γεώργιος ΖΑΡΧΑΝΗΣ, παιδιά των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας Τρικάλων, Κδαπ «Ο Σταθμός», Κδαπ «Ομόνοια», Κδαπ «Το Φρούριο»., πλήθος συναδέλφων και πολιτών.©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή