Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παρουσίαση βιβλίου στην Τζούρτζια

Παρουσιάζεται το βιβλίο «Διαχειρίζομαι την τάξη μου» του Απ. Σπαθή

Με χαρά και ενθουσιασμό, σας ανακοινώνουμε την παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο «Διαχειρίζομαι την τάξη μου», του συγγραφέα Απόστολου Σπαθή, Προϊσταμένου του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Τρικάλων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην καφετέρια «Αμάλθεια» στο όμορφο χωριό Τζούρτζια Ασπροποτάμου στις 12 Αυγούστου 2023, ώρα: 18.00.

Το βιβλίο θα παρουσιαστεί από τους α) κ. Μαρία Μαυρομάτη, φιλόλογο με πολυετή εμπειρία στον χώρο της εκπαίδευσης και β) τον ίδιο τον συγγραφέα Απόστολο Σπαθή, οι οποίοι θα μας καθοδηγήσουν σε μια βραδιά γεμάτη γνώση, συζήτηση και ανταλλαγή ιδεών.

Το «Διαχειρίζομαι την τάξη μου» είναι ένα βιβλίο που απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, γονείς και όλους όσους ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν νέες προσεγγίσεις και τεχνικές για την αποτελεσματική διαχείριση της τάξης στην εκπαιδευτική διαδικασία. Είναι ένας οδηγός που προσφέρει πρακτικές συμβουλές και προσεγγίσεις, ενισχύοντας την καλή συνεργασία μεταξύ εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων.

Ελάτε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας σε αυτήν την ξεχωριστή εκδήλωση, να συζητήσουμε για τη σημασία της σωστής διαχείρισης της τάξης και να ανταλλάξουμε απόψεις με τον συγγραφέα και την παρουσιάστρια του βιβλίου. Θα υπάρχει επίσης η δυνατότητα να αποκτήσετε αντίτυπα του βιβλίου, τα οποία ο συγγραφέας θα υπογράψει με μεγάλη χαρά.

Ας δώσουμε μαζί το παρόν σε αυτήν τη λογοτεχνική εκδήλωση και ας στηρίξουμε τον πολιτισμό και την παιδεία στο πανέμορφο χωριό Τζούρτζια Ασπροποτάμου.

Ανυπομονούμε να σας δούμε εκεί!

Με εκτίμηση,
Απόστολος Σπαθής
Συγγραφέας του “Διαχειρίζομαι την τάξη μου”
Προϊστάμενος του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Τρικάλων

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή