Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παρουσίαση βιβλίου στο Μουσείο Τσιτσάνη

Η παρουσίαση βιβλίου του Γιάννη Ρωμανού με τίτλο «Αλλόκοτες ιστορίες» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 19:00 στο Μουσείο Τσιτσάνη.
Κατά την παρουσίαση θα παιχτούν δείγματα από τη γραφή του Γιάννη Ρωμανού. Στιγμιότυπο από το έργο του « Η Αγκάθα γράφει» , θα ερμηνεύσει η Τρικαλινή ηθοποιός και μουσικός , Βάσω Μπουλογιώργου και θα παίξει στο πιάνο μια σονάτα που έχει γράψει η ίδια για το έργο. Στο δεύτερο μέρος της παρουσίασης , θα παιχτεί το μονόπρακτο θεατρικό έργο με τίτλο «Καθ’ ομολογίαν», που εμπεριέχεται στο βιβλίο. Θα ερμηνεύσουν οι ηθοποιοί Γιάννης Ρωμανός και Στέφανος Βογιατζής .
Δύο απλοί, καθημερινοί άνθρωποι βλέπουν τις ζωές τους να παίρνουν μια απρόβλεπτη αναπάντεχη τροπή . Ένας αδικοχτυπημένος πατέρας ομολογεί ένα έγκλημα που θα ήθελε πολύ ….να έχει διαπράξει . Ένας αστυνόμος χάνει την ψυχραιμία του …πατάει τη σκανδάλη …σκοτώνει έναν αθώο . Και η ζωή του …η σκέψη του ,ξαφνικά ….αλλάζει .
Το βιβλίο κυκλοφορεί από εκδόσεις ocelotos .
Ο Γιάννης Ρωμανός γεννήθηκε στην Αθήνα  το 1953 . Σπούδασε με υποτροφία στην Αγγλία θέατρο, χορό, σκηνοθεσία . Χόρεψε επί σειρά ετών σε όπερες της Γερμανίας και της Ελβετίας σαν πρώτος χορευτής κλασσικού μπαλέτου, από όπου πήρε σύνταξη χορευτή το 2004 . Έκτοτε ασχολήθηκε αποκλειστικά με την πρόζα. Γράφει, σκηνοθετεί και παίζει σε έργα δικά του η άλλων θιάσων. Έχει εκδώσει 4 βιβλία: « Έμιλυ» , «4 θεατρικοί μονόλογοι», «Κωμωδίαι 1» από τις εκδόσεις Όστρια και «Αλλόκοτες ιστορίες» από τις
εκδόσεις ocelotos.

Δήμος Τρικκαίων

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή