Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πάσχα ….στο Νοσοκομείο Τρικάλων για αρκετούς Τρικαλινούς και εκδρομείς

Η πολυφαγία, η οινοποσία αλλά και ιώσεις οδήγησαν πολλούς στα επείγοντα – «Υπερπληρότητα στις παθολογικές κλινικές» αναφέρει στο Trikalanews ο διευθυντής της Α΄Παθολογικής Άγγελος Ζορμπάς

Με υπερπληρότητα από τις 15 Δεκεμβρίου και μετά συνεχίζουν να λειτουργούν οι δύο Παθολογικές κλινικές του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων σύμφωνα με τον διευθυντής της Α Παθολογικής Κλινικής Άγγελο Ζορμπά.

Μιλώντας στο Trikalanews.gr για την κινητικότητα που ήταν αρκετά αυξημένη στα επείγοντας κατά το τριήμερο του Πάσχα, αναφέρθηκε σε μια ιδιαίτερα δύσκολη και πιεστική κατάσταση για τις κλινικές. Αυτές τις ημέρες όπως ήταν και αναμενόμενο, αρκετοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν στα επείγοντα για να ανακουφιστούν από συμπτώματα πολυφαγίας και οινοποσίας. Επίσης, μικροατυχήματα αλλά και τροχαία καταγράφηκαν στο χειρουργικό των επειγόντων.

Σύμφωνα με όσα μας είπε o Άγγελος Ζορμπάς, δεν έλειψαν και άλλες καταστάσεις και περιστατικά. Όπως επισημαίνει από τις 15 Δεκέμβρη και έπειτα, οι ιώσεις ταλαιπωρούν πολλούς συμπολίτες μας, και στις γιορτές ο αριθμός αυτός αυξάνει δραματικά. Τόνισε επίσης ότι και ο covid άφησε «ουρές» με αρκετούς ακόμη να ταλαιπωρούνται. Να σημειωθεί επίσης ότι οι δύο Παθολογικές κουράρουν πλέον και ουρολογικά περιστατικά λόγω έλλειψης ειδικευμένων γιατρών στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή