Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΠΑΣΟΚ: Που κατέληξε το σημερινό Πολιτικό Συμβούλιο για τον ν. Τρικάλων

Όχι απίθανη… η ανακοίνωση και της έκτης υποψήφιας αύριο

Στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ μπήκαν οι τελευταίες πινελιές στα ψηφοδέλτια και μεταξύ αυτών και στο ψηφοδέλτιο του ν. Τρικάλων χωρίς να αποκλείεται ότι θα ανακοινωθεί στο σύνολό του αύριο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr μέχρι στιγμής, τα ονόματα που έχουν «κλείσει» και είναι ανακοινώσιμα είναι οι: Ηλιάδης Γεώργιος, Οικονόμου Γεώργιος, Μπλέτσας Σωτήρης, Κωστούλης Χρήστος και Καρρά – Ζούζουλα Ιωάννα.

Μένει η έκτη θέση η οποία αν και αρχικά δεν είχε αποφασιστεί να ανακοινωθεί άμεσα, δεν αποκλείεται αύριο, με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής που θα επικυρώσει τις αποφάσεις του Πολιτικού Συμβουλίου να ανακοινωθεί και αυτή.

Οι θέσεις των γυναικών του ψηφοδελτίου ήταν και αυτές που απασχόλησαν περισσότερο τα αρμόδια όργανα του κόμματος. Η ανακοίνωση της Ιωάννας Καρρά ήταν και ενδεικτική για τη στόχευση που είχε το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ και δεν ήταν άλλη από το γεγονός ότι τα δύο γυναικεία πρόσωπα, θα πρέπει να εκπροσωπούν κοινωνικά σημαντικούς ρόλους για το τοπικό γίγνεσθαι, όπως το σύγχρονο αγροτικό επάγγελμα που υπηρετεί η κα Καρρά.

Από εκεί και πέρα, στην επιλογή της τελευταίας υποψήφιας που μένει να ανακοινωθεί, παίζει ρόλο και η γεωγραφική εκπροσώπηση με προσανατολισμό τον Δήμο Πύλης…

Ες αύριον τα σπουδαία λοιπόν.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή