Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΠΑΣΟΚ: Ξεκινάει ο αγώνας για τη «φανέλα» σε Τρίκαλα και… Καλαμπάκα

Διαδοχικές εκδηλώσεις με το βλέμμα στις εθνικές και δημοτικές εκλογές

Με εκδήλωση κοπής πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής ξεκινά αυτή την Κυριακή το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τις παραταξιακές δράσεις στον νομό Τρικάλων.

Όπως αναφέρει στο Trikalanews.gr o γραμματέας της Ν.Ε. Γιάννης Τριγώνης, την ερχόμενη Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση με ομιλητή κεντρικό στέλεχος. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποιος ή ποια θα βρεθεί στην περιοχή για να σημάνει και την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας, κάτι που θα εξαρτηθεί σημαντικά από τις καιρικές συνθήκες που θα επιτρέψουν την πρόσβαση χωρίς προβλήματα.

Δύο υποψήφιες για την 6η θέση

Πέρα από το τυπικό της υπόθεσης, είναι σημαντικό ότι μεταξύ των στόχων της επερχόμενης δράσης θα ήταν και η ανακοίνωση της 6ης υποψήφιας. Τα πρόσωπα που συζητάνε το ενδεχόμενο να κατέλθουν στις εκλογές με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στον νομό Τρικάλων είναι δύο…είναι αμφίβολο όμως αν τελικά βγει λευκός καπνός μέχρι τότε.

Σε κάθε περίπτωση, η επίσημη ανακοίνωση των πέντε υποψηφιοτήτων, λύνει τα χέρια της νομαρχιακής που θέλει να αρχίσει ο αγώνας υπέρ της «φανέλας» και να διευρυνθεί έξω από την προσωποκεντρική προβολή που μοιραία συμβαίνει σε όλα τα κόμματα που έχουν τη δυναμική να εκλέξουν βουλευτή στον νομό Τρικάλων.

Ξεχωριστή πίτα στην Καλαμπάκα

Αν στα Τρίκαλα το ΠΑΣΟΚ κινείται περισσότερο σε ρυθμούς εθνικών εκλογών, στην Καλαμπάκα οι στροφές ανεβαίνουν για τις δημοτικές εκλογές λόγω των τριών υποψηφίων που συνδέονται με το κόμμα. Δεν είναι τυχαίο ότι στην Καλαμπάκα θα γίνει ξεχωριστή εκδήλωση κοπής πίτας το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο…

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή