Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πάτρα: Γρονθοκόπησε υπάλληλο ΑμεΑ και εξαφανίστηκε

Ο περίπου 45 ετών άνδρας την ώρα που εξυπηρετείτο από υπάλληλο, βγήκε εκτός εαυτού όταν ενημερώθηκε πως το θέμα του δεν μπορούσε να διεκπεραιωθεί από το ΚΕΠ και έπρεπε να απευθυνθεί σε άλλη υπηρεσία

Αφού πρώτα εξύβρισε με χυδαίες εκφράσεις γυναίκα υπάλληλο του ΚΕΠ στην Πάτρα, στη συνέχεια γρονθοκόπησε στο πρόσωπο ΑμεΑ συνάδελφό της, που του ζήτησε να ηρεμήσει. Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης, 16 Μαΐου, στο ΚΕΠ, που βρίσκεται στο παλιό λιμάνι της Πάτρας.

Ο περίπου 45 ετών άνδρας την ώρα που εξυπηρετείτο από υπάλληλο, βγήκε εκτός εαυτού όταν ενημερώθηκε πως το θέμα του δεν μπορούσε να διεκπεραιωθεί από το ΚΕΠ και έπρεπε να απευθυνθεί σε άλλη υπηρεσία. Με χυδαίες εκφράσεις επιτέθηκε φραστικά στην εργαζόμενη, με αποτέλεσμα στο χώρο να προκληθεί μεγάλη αναταραχή και αναστάτωση.

Τότε ο διπλανός συνάδελφος της υπαλλήλου ζήτησε από τον πολίτη να ηρεμήσει και του είπε πως δεν υπήρχε λόγος να συμπεριφέρεται με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο. Ο 45χρονος αντί να ηρεμήσει, έγινε ακόμη πιο έξαλλος και αφού έφτυνε στο προστατευτικό τζάμι που υπάρχει στο γκισέ, επιτέθηκε στον υπάλληλο και τον χτύπησε, σύμφωνα με το gnomip.gr, στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να ματώσει η μύτη του.

Άμεσα η Διευθύντρια του ΚΕΠ κάλεσε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ενώ ενημέρωσε και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, Διονύση Πλέσσα, ο οποίος ζήτησε να κινηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία.

Μετά την πράξη του, ο 45χρονος, πριν φθάσει η Αστυνομία εξαφανίστηκε, ωστόσο, πάνω στον πανικό του ξέχασε το κινητό του, με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του και να κινηθεί και η δικαστική διαδικασία σε βάρος του.

Οι εργαζόμενοι του ΚΕΠ πήγαν στην Ασφάλεια και έδωσαν καταθέσεις, ενώ ο υπάλληλος που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις και να παραλάβει ιατροδικαστική γνωμάτευση, ενώ υπέβαλε σε βάρος του πολίτη μήνυση.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή