Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πάτρα: Κλινικά νεκρός ο 22χρονος ποδοσφαιριστής – Δωρίζουν τα όργανά του

Κλινικά νεκρός είναι ο 22χρονος Δημήτρης Σκόνδρας, ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνωμένος στην μονάδα ανάνηψης του ΠΓΝΠ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το pelop.gr, οι γονείς του 22χρονου ενημερώθηκαν το βράδυ της Τρίτης 10/1/2023, από τους γιατρούς και πήραν την απόφαση να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους.

Η θεία του 22χρονου ποδοσφαιριστή γνωστοποίησε τη δυσάρεστη είδηση μέσω ανάρτησής της.

«Δυστυχώς ο Δημήτρης μας δεν τα κατάφερε στη μάχη που έδωσε ώστε να κρατηθεί στη ζωή. Η οικογένεια μου και η οικογένειά του Αχαϊκού ποδοσφαίρου από απόψε θρηνεί άλλο ένα παλικάρι. Οι γονείς του έχουν πάρει μια γενναία απόφαση ώστε να δωρίσει τα όργανα του και αυτό μας κάνει περήφανους. Θα σε θυμόμαστε για πάντα Δημήτρη μου!»”, ανέφερε στην ανάρτησή της.

Υπενθυμίζεται ότι ο 22χρονος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής κατέρρευσε το περασμένο Σάββατο, ενώ εργαζόταν στην επιχείρηση του πατέρα του και διακομίστηκε αμέσως στο νοσοκομείο με εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το pelop, ο Σκόνδρας είχε αγωνιστεί στο παρελθόν στον Ατρόμητο Λάππα και στο Πάτραι, ολοκλήρωσε πριν από λίγο καιρό την στρατιωτική του θητεία, ενώ ήταν ανιψιός του υπαρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, Ιωάννη Πετρούτσου, ο οποίος ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή για την κατάστασή του.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή