Πέμπτος (5ος) στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης Εφήβων-νεανίδων στην άμμο ο Τσιόβολος και δέκατη (10ή) η Ψωμά του ΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Πέμπτος στον παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο, που πραγματοποιήθηκε 23-24 Σεπτεμβρίου στην πόλη Κωνστάντζα της Ρουμανίας ο πρωταθλητής Ευρώπης Αποστόλης Τσιόβολος.
Ο Τρικαλινός παλαιστής έχασε τον πιο κρίσιμο αγώνα για την είσοδο στα ημιτελικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο, απo τον Ρουμάνο Popescu.
Ο πρωταθλητής Ευρώπης του ΑΣΤ, έδειξε ότι θα μπορούσε να διεκδίκηση και να καταφέρει να κατακτήσει ένα μετάλλιο για την Ελλάδα, αυτή η ήττα όμως του στέρησε την δυνατότητα να περάσει στην τετράδα.
Ο Τσιόβολος ολοκλήρωσε την συμμετοχή του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα με τέσσερις αγώνες, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
Την δέκατη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κατέκτησε και η αθλήτρια του ΑΣΤ Ευαγγελία Ψωμά καθώς κάποια τεχνικά λάθη της στέρησαν την δυνατότητα να περάσει στην οκτάδα.
Το Δ.Σ του συλλόγου εκφράζει τα συγχαρητήρια στον Αποστόλη Τσιόβολο και την Ευαγγελία Ψωμά, καθώς και στον προπονητή μας Βασίλειο Μότσιο που βρέθηκε δίπλα στους αθλητές μας.


©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή