Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πέρασαν στους "16" οι κορασίδες του Ασκληπιού

Με νίκη επί της συμπολίτισσας Άμιλλας ολοκλήρωσε την πορεία του στους ομίλους η ομάδα των κορασίδων του Ασκληπιού.
 
Παίζοντας πολύ καλό βόλλευ η ομάδα του Ασκληπιού επιβλήθηκε με 3-0 της Άμιλλας και σφράγισε το εισιτήριο και την πρόκριση στην επόμενη φάση των νοκ αουτ αγώνων.
 
Καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η ομάδα του Ασκληπιού κέρδισε τις μάχες στο φιλέ και με πίεση στο σερβίς πήρε τη νίκη.
 
Παράσταση για ενα ρόλο στο 1ο σετ όπου ο Ασκληπιός κυριάρχησε στο γήπεδο. Είχε μια σταθερή διαφορά 5-6 πόντων και πήρε εύκολα το σετ με 25-14.
 
Στο 2ο σετ η Άμιλλα προσπάθησε ν αντιδράδει, ήταν κοντά στο σκόρ δεν είχε όμως τα τελειώματα που χρειαζόταν κι έτσι έχασε με 25-18.
 
Στο 3ο σετ έγινε μια πραγματική μάχη , με απίστευτες άμυνες, χτυπήματα από παντού, και με τις παίκτριες των δυο ομάδων να τα δίνουν όλα για τη νίκη.Πιο ψύχραιμες και πιο αποφασιστικές οι παίκτριες του Ασκληπιού πήραν τελικά το σετ και τη νίκη με 25-22.
 
ΑΣ Ασκληπιός (Γεροβάιος):Γεωργίου, Σούλκο, Γκιούρκη, Μπαντίκου, Κοκκαλη Σ.,Σκέμπη, Ταρατόρα(λ), Τζίκα, Μπρουσιάκη, Κόκκαλη Α.(λ),Παπαγιάννη, Κοντοκώστα, Πλευρά, Γκιούρκη Π.
Άμιλλα (Γούλας): Ακρίβου, Πάνου, Καρατάσιου, Προβίδα, Παιάνα(λ), Βάρα, Παππά, Παπαστεργίου, Μανθοπούλου, Νταράλα, Ιακωβάκη, Κύργου(λ), Γαλαζούλα.
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή