Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πέρασε από την Κεφαλονιά στην Κυλλήνη 81χρονη σέρφερ

Κατόρθωσε να περάσει, χθες στις 6 το απόγευμα, με ευνοϊκές συνθήκες, η 81χρονη Κεφαλονίτισσα Αναστασία Γερολυμάτου, στη Κυλλήνη, μετά από 6 ώρες στην θάλασσα.

«Ηταν δύσκολο, αλλά το κατάφερα» είπε η 81χρονη σέρφερ, που διένυσε με την ιστοσανίδα της απόσταση 18 μιλίων, από την Σκάλα της Κεφαλονιάς στη Κυλλήνη της Ηλείας.

Με την άφιξή της στην παραλία της Κυλλήνης, η 81χρονη δήλωσε: «Μου άρεσε πολύ αυτό που έκανα, ήταν ένα όνειρο ζωής για εμένα, που το είχα από μικρό παιδάκι. Έκανα περίπου 6 ώρες μέσα στη θάλασσα αλλά δεν κατάλαβα πως πέρασε η ώρα».

Συνέχισε λέγοντας: «Παραδίδω τη σκυτάλη τώρα στους νέους με μήνυμα να μην τα παρατάνε ποτέ στη ζωή τους, ό,τι δυσκολίες και να έχουν. Τους καλώ να αγαπήσουν την θάλασσα και στόχος μου είναι να μάθω στα νέα παιδιά να κάνουν windsurf».

Στο τέλος ευχαρίστησε τον κόσμο που την περίμενε στη Κυλλήνη, δηλώνοντας: «Είμαι φοβερά χαρούμενη, ευχαριστώ όλο το κόσμο που με στήριξε και με περίμενε να τερμάτισε, ήρθε κόσμος μέχρι και από τα Ιωάννινα για εμένα, αυτό με συγκίνησε πολύ».

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή