Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πέρασε με «διπλό» ο Α.Ο. Τρίκαλα από το «Ελ Πάσο»

Στο θρυλικό «Ελ Πάσο», βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Α.Ο. Τρίκαλα για αγωνιστική υποχρέωση της Football League για να αντιμετωπίσει την ομάδα της Καλλιθέας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 2ο λεπτό, ο Αθανασόπουλος «ζεστάθηκε» μπλοκάροντας σουτ και στο 10΄ έδιωξε σε κόρνερ, ενώ στο 18΄μπλόκαρε την μπάλα σε μακρινό σουτ.

Στο 34΄το φάουλ που εκτελεί ο Αρναρέλλης, στέλνει ελάχιστα την μπάλα άουτ και στο 36΄ η μπάλα ανακόπτεται με χέρι μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων με τον διαιτητή να σφυρίζει με καθυστέρηση το πέναλτι.

Ο Ριζογιάννης ευστοχεί για το 0-1 και στο 42΄πάλι ο Αθανασόπουλος αποκρούει την μπάλα ενώ 2 λεπτά αργότερα έχει σύμμαχο το δοκάρι για να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα των Τρικάλων προσπαθεί να γίνει πιο ανταγωνιστική αλλά στο 56΄είναι οι γηπεδούχοι αυτοί που βλέπουν την μπάλα για 2η φορά να σταματά στο δοκάρι.

Στο 69΄ο Κουσκουνάς πλασάρει άουτ από καλή θέση και στο 72΄πάλι ο Αθανασόπουλος επεμβαίνει και κρατά απαραβίαστη την εστία του.

Στο 86΄ ο Κουσκουνάς σουτάρει με την μπάλα να φεύγει άουτ και στο 90΄ο νεοεισελθών στον αγώνα Καμπλιώνης, δεν μπορεί να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ: Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης (86΄Καμπλιώνης), Σαρακατσάνος, Λεάντρο, Γκόλιας, Μουμίν, Ριζογιάννης, Αρναρέλλης, Στεφάνοβιτς (72΄Καρίκι), Γιαννιτσάνης (68΄Λαμπάκης)  Κουσκουνάς

 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή