Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Περιμένουν τους επισκέπτες τα χωριά του Δήμου Τρικκαίων

Επί ποδός ο αντιδήμαρχος Σάκης Σκρέκας για τις εργασίες καθαρισμού και φροντίδας των χωριών της περιοχής

Γιορτές άλλων εποχών αναμένεται να ζήσουν τα χωριά της περιοχής του δήμου Τρικκαίων, αφού ήδη αρκετοί ετεροδημότες έχουν καταφθάσει για να περάσουν στην περιοχή τη Μεγάλη Εβδομάδα κοντά στους δικούς τους ανθρώπους.

Όπως αναφέρει στο Trikalanews.gr ο αντιδήμαρχος β΄τομέα του δήμου Τρικκαίων Σάκης Σκρέκας, τις επόμενες μέρες αναμένεται να καταφθάσουν επισκέπτες που θέλουν να ζήσουν το πατροπαράδοτο Πάσχα στο χωριό, οπότε τόσο ο ίδιος, όσο και οι πρόεδροι των χωριών στα όρια των δημοτικών ενοτήτων Καλλιδενδρίου, Κόζιακα και Φαλώρειας βάζουν τα δυνατά τους για να είναι όλα έτοιμα και φροντισμένα.

Ο καιρός βέβαια δεν βοηθάει ιδιαίτερα όπως μας είπε, αλλά δεν πτοεί τις υπηρεσίες που αυτές τις ημέρες έχουν προχωρήσει σε χορτοκοπτικές εργασίες και καθαρισμό από κλαδιά αλλά και ό,τι άλλο χρειάζεται το κάθε χωριό.

Παράλληλα, δόθηκε βάρος στα πολυάριθμα έργα τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη ώστε να μην υπάρχουν δυσλειτουργίες στις μέρες του Πάσχα.

Αν και το κόστος των μετακινήσεων παραμένει μεγάλο, μετά από την πανδημία που αναγκαστικά κράτησε μακριά αρκετούς συντοπίτες που μένουν σε άλλα αστικά κέντρα, η στροφή σε γιορτές στο χωριό είναι γεγονός μιας και αποτελούν μια ευκαιρία για να ανταμώσουν και πάλι οικογενειακά οι Τρικαλινοί και να περάσουν μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή