Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Περιοδεία Μαράβα στο Μυρόφυλλο και την Κορυφή

Περιοδεία του Δημάρχου Πύλης Κωνσταντίνου Μαράβα = Στην  Τοπική  Κοινότητα Μυροφύλλου (Διευρυμένης  Ενότητας Μυροφύλλου) – Και Τοπική Κοινότητα Κορυφής (Διευρυμένης Ενότητας Νεράιδας)

Ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Μαράβας επισκέφθηκε πρώτα το μακρινό Μυρόφυλλο τελευταίο χωριό του Δήμου Πύλης, όπου εκεί  τον υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μυροφύλλου κ. Ευάγγελος Αλέκος και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Πύλης κ. Αθανάσιος Μπαλατσούκας και εν συνεχεία μετέβη στα καφενεία του Χωριού και χαιρέτησε τον πρώην Πρόεδρο κ. Γεώργιο Ράπτη και όλους τους κατοίκους που βρισκόταν εκεί συνομιλώντας για λίγο μαζί τους.

Κατόπιν έλαβε χώρα ευρεία συζήτηση στην πλατεία του Μυροφύλλου μεταξύ του Δημάρχου και των συνεργατών του, με τους κατοίκους που κατέκλυσαν τον παραπάνω χώρο, που αφορούσαν τα προβλήματα του Χωριού.

Το καλωσόρισμα στον Δήμαρχο Κων/νο Μαράβα έκανε ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Ευάγγελος Αλέκος, ο οποίος αναφέρθηκε διεξοδικά στα έργα που έκανε η Δημοτική Αρχή στην τριετία, όπως τσιμεντοστρώσεις (Γλύστρα -Προφήτη Ηλία), την μεταφορά νερού από πηγή του Χωριού προς το Γκολφάρι, ηλεκτροφωτισμό  πλατείας κ.α.

Συνεχίζοντας  ο κ. Αλέκος τόνισε, ότι είχαμε στο διάστημα αυτό της θητείας της Δ.Α. άριστη συνεργασία με τον Δήμαρχο και με τους Αντιδημάρχους, δείχνοντας  την κατανόηση τους στα προβλήματα του Χωριού, τέλος   το κύριο πρόβλημα είναι να γίνει η ασφαλτόστρωση του περιφερειακό δρόμου του Μυροφύλλου που οδηγεί προς Πολυνέρι.

Τον λόγο μετά  πήρε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Πύλης κ. Αθανάσιος Μπαλατσούκας λέγοντας τα εξής. Στην τριετία που πέρασε σαν Δήμος και Δημοτικό Συμβούλιο λειτουργήσαμε καλά και υπήρξε ανταπόκριση από τον Δήμο στην λύση κάποιων προβλημάτων που είχε το Χωριό μας και με την βοήθεια τους, από τον  Δήμαρχο και Δήμο, θα αντιμετωπίσουμε και τα υπάρχοντα.

Μετά από τους προλαλήσαντες ο Πρόεδρος κ. Αλέκος έδωσε τον λόγο στον Δήμαρχο κ. Κων/νο Μαράβα, ο οποίος και αυτός με την σειρά του καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους τονίζοντας είμαι ευχαριστημένος  που ζωντανεύει ξανά το Χωριό σας.

Έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία με τον Πρόεδρο που είναι πολύ δραστήριος δείχνοντας το ενδιαφέρον του για το απομακρυσμένο  Χωριό, όπως είναι το Μυρόφυλλο.

Μείναμε κάπως πίσω 8 μήνες  με τις καθυστερήσεις των έργων με ευθύνη της Κυβέρνησης με τις εργολαβίες λόγω ανατιμήσεων και άλλων προβλημάτων.

Τελειώνοντας ο κ Μαράβας ανέφερε εκτός από τα έργα που γίναν στο Χωριό έχουμε δρομολογήσει και άλλα αυτά που ανέφερε ο Πρόεδρος.

Στο τέλος ακολούθησε εποικοδομητικός  διάλογος μεταξύ των κατοίκων  του Δημάρχου και των συνεργατών του, που αναφερόταν στα επείγοντα προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν και αφορούσαν την καθημερινότητα των κατοίκων.

Ο δεύτερος σταθμός του κ. Μαράβα συνοδευόμενος από τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Σωτήρη Χατζή επισκέφθηκαν την Κορυφή, όπου εκεί τον υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητος Κορυφής κ. Χαρίλαος Χονδρός και πολλοί κάτοικοι του Χωριού.

Όπως ήταν φυσικό ο Πρόεδρος αφού καλωσόρισε τον Δήμαρχο αναφέρθηκε σε κάποια προβλήματα του Χωριού που χρειάζονται άμεση λύση, που αφορούσαν την καθημερινότητα των κατοίκων.

Ο κ. Μαράβας στην σύντομη τοποθέτηση του ανέφερε ότι κάναμε κάποια έργα και είναι δρομολογημένα και άλλα, εξηγώντας για μία φορά ακόμα τα εμπόδια που αντιμετωπίσαμε σαν Δημοτική Αρχή.

Στο πρόγραμμα μας έχουμε σχεδιάσει και άλλα έργα για το Χωριό και με τον κ. Χατζή που είναι από τα  μέρη σας συνεργαζόμαστε, για ότι είναι καλλίτερο για το Χωριό σας.

Αμέσως, μετά  άκουσε με προσοχή όλους τους κατοίκους που εξέφρασαν και αυτοί με την σειρά τους τα προβλήματα τους, αλλά και αυτά που αφορούσαν  το Χωριό τους.

ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΗΣ

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή