Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Περιοδεία στον … «τόπο του εγκλήματος»

Επισκέπτεται την Θεσσαλία ο Υπουργός Παιδείας μετά το σχέδιο που προωθεί για το νέο Πανεπιστήμιο.
 
Τριήμερη επίσκεψη, από την ερχόμενη Τετάρτη έως και την Παρασκευή, θα πραγματοποιήσει στην Θεσσαλία και στην Λαμία ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου, συνοδευόμενος από τον Σύμβουλό του Καθηγητή Παντελή Κυπριανό.  
 
Ο Υπουργός, θα συναντηθεί με τις Διοικήσεις και τους Καθηγητές του Πανεπιστημίου και των ΤΕΙ Θεσσαλίας και εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ αντικείμενο των συζητήσεων θα είναι η διαμόρφωση του νέου χάρτη της Ανώτατης Εκπαίδευσης.
 
Πρώτος σταθμός της επίσκεψης του Υπουργού θα είναι τα Τρίκαλα, όπου θα συναντηθεί στις 12 το μεσημέρι με τις Διοικήσεις και το προσωπικό του Τμήματος Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ΤΕΙ.
Στις 2 το μεσημέρι, θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου.

Κατόπιν ο κ. Γαβρόγλου θα μεταβεί στην Καρδίτσα, όπου στις 5 το απόγευμα θα συναντηθεί με Καθηγητές και το προσωπικό του Τμήματος Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και των Τμημάτων του ΤΕΙ Θεσσαλίας που εδρεύουν εκεί και στις 7.30 το απόγευμα, θα συναντηθεί στο ίδιο μέρος με Δημοτικές Αρχές και Εκπροσώπους Φορέων του Νομού Καρδίτσας.
 
Την Πέμπτη, ο Υπουργός θα μεταβεί στην Λάρισα όπου στις 10 το πρωί, θα επισκεφτεί το ΤΕΙ Θεσσαλίας και θα έχει ανοιχτή συνάντηση-συζήτηση με τις Πρυτανικές Αρχές και όλα τα Μέλη του Ιδρύματος.

Στις 12.30 το μεσημέρι, ο κ. Γαβρόγλου θα μεταβεί στα γραφεία της Περιφέρειας Θεσσαλίας και θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, ενώ στις 1.30 το μεσημέρι, θα συναντηθεί στο Δημαρχείο της πόλης με τον Δήμαρχο της Λάρισας Απόστολο Καλογιάννη.

Στις 2.30 το μεσημέρι, ο Υπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου και στην συνέχεια θα επισκεφθεί τον Βόλο και στις 5.30 το απόγευμα, θα συναντηθεί στο Πανεπιστήμιο με τις Πρυτανικές Αρχές και Μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, δίνοντας στις 8 το βράδυ νέα συνέντευξη τύπου.
 
Την Παρασκευή, ο Υπουργός, θα μεταβεί στην Λαμία όπου θα έχει συναντήσεις με Μέλη της Ακαδημαϊκής Κοινότητας καθώς και με τον Δήμαρχο Λαμίας Νίκο Σταυρογιάννη και τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος Κώστα Μπακογιάννη.
 
Θυμίζουμε πως τόσο σε Τρίκαλα (πλην ΣΕΦΑΑ) όσο και Καρδίτσα, υπάρχουν σφοδρές αντιδράσεις για το σχέδιο που προωθεί το Υπουργείο Παιδείας για το νέο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή