ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Νεαρός πρότεινε να δωροδοκήσει νοσηλεύτρια ώστε να πάρει πιστοποιητικό δίχως εμβόλιο

Με ένα έτοιμο μήνυμα γραμμένο στο κινητό του τηλέφωνο, έφτασε σε εμβολιαστικό κέντρο στο Περιστέρι ένας 25 χρόνος ο οποίος έπρεπε να κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου.

Στο μήνυμα έγραφε ότι θα μπορούσε να δώσει χρήματα στη νοσηλεύτρια αρκεί να μην του κάνει το εμβόλιο αλλά να δηλώσει κανονικά στο σύστημα τον εμβολιασμό του. Πραγματι μόλις μπήκε στο χώρο για να γίνει η δεύτερη δόση, χωρίς να μιλήσει, έδειξε το μήνυμα στην νοσηλεύτρια. Εκείνη του απάντησε φωναχτά ότι αυτά τα πράγματα δεν γίνονται ότι θα έπρεπε να κάνει κανονικά το εμβόλιο αν θα ήθελε να πάρει το πιστοποιητικό.

Ο 25 χρόνος δεν έκανε πίσω και άρχισε να λέει στη γυναίκα ότι πονάει πολύ το στομάχι του. Εκείνη του πρότεινε να τον μεταφέρουν στον χώρο νοσηλείας που υπάρχει στο εμβολιαστικο κέντρο.

Σύμφωνα με όσα είπε στους προϊσταμένους της αργότερα η γυναίκα, ο 25 χρόνος της είπε σιγανά στο αυτί αν θα μπορούσε να κάνει εκεί τον εικονικό εμβολιασμό και όταν η νοσηλεύτρια του απάντησε αρνητικά τότε εκείνος βγήκε από το εμβολιαστικό και εξαφανίστηκε.
Οι υπεύθυνοι κατήγγειλαν το περιστατικό στο τμήμα Περιστεριού και από τη λίστα οι αστυνομικοί εντόπισαν τα στοιχεία του και σχηματίστηκε δικογραφία για δωροδοκία υπαλλήλου.©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή