Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πέθανε από ανακοπή δύο μήνες μετά το θάνατο της εγκύου γυναίκας του

Με διαφορά 2,5 μηνών «έφυγαν» από τη ζωή η 30χρονη Πάολα που ήταν στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και ο σύζυγός της. Άφησαν πίσω 2 παιδιά που τα μεγαλώνει ο παππούς και η γιαγιά.

«Δεν προλάβαμε να πενθήσουμε τα παιδιά μας. Έπρεπε να σταθούμε στα εγγόνια μας, στο πώς θα πορευτούν αυτά τα παιδιά» λέει με δάκρυα στα μάτια ο κ. Νίκος στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα.

Μαζί στη ζωή, μαζί και στον θάνατο

Η Πάολα και ο Νίκος ήταν μαζί περισσότερα από 10 χρόνια και ετοιμάζονταν να υποδεχτούν το τρίτο τους παιδί. Όμως η μητέρα, ενώ βρισκόταν στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης, άρχισε να ανεβάζει πίεση. Ο γιατρός τη διαβεβαίωνε ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό.

Ένα πρωί του 2016, η Πάολα έπεσε την ώρα που πήγε να σηκωθεί από το κρεβάτι. Ο 4χρονος γιος της, ο Ραφαήλ, προσπαθούσε για τρεις ώρες να την «ξυπνήσει», αλλά μάταια. Όπως λέει ο παππούς, «ακόμα και σήμερα θυμάται λεπτομέρειες από εκείνη τη μέρα. Το χρώμα του χαλιού και λέει “την ξίφιζα αλλά δεν κουνιόταν”…».

Ώρες αργότερα, οι γείτονες δεν είδαν κινητικότητα στο σπίτι και ανησύχησαν. Πήγαν να δουν τι συμβαίνει, ο μικρός τους άνοιξε την πόρτα και βρήκαν τη γυναίκα νεκρή.

«Άνοιξε η καρδιά του σαν τριαντάφυλλο. Δεν άντεξε από τη στεναχώρια του, δεν μπορούσε να το διαχειριστεί. Την ώρα που την έθαβαν της έλεγε «Θα έρθω σύντομα κοντά σου»» λέει με δάκρυα στα μάτια ο κ. Νίκος.

«Ο γαμπρός μου ήταν ένα εξαίρετο παιδί, την αγαπούσε πολύ και μας το απέδειξε. Όταν έφυγε η Πάολα του είχα πει ότι ήταν πολύ νέος και ότι θα μπορούσε να φτιάξει ξανά τη ζωή του. Εκείνος, όμως, δεν ήθελε. Έλεγε ότι η Πάολα ήταν η μισή ζωή του» συγκλονίζει.

Ο μαιευτήρας-γυναικολόγος της Πάολας κατηγορήθηκε για ιατρική αμέλεια και καταδικάστηκε.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή