Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πέθανε σε ηλικία 65 ετών ο ηθοποιός Κώστας Τριανταφυλλόπουλος

Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε σήμερα η ηθοποιός και χορογράφος Έρση Πήττα, με ανάρτησή της στο λογαριασμό της στο Facebook:

«Άδικα και απροσδόκητα έχασε τη μάχη για τη ζωή του. Το θέατρο σήμερα πενθεί για άλλη μία απώλεια. Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος που υπηρέτησε με αφοσίωση το ελληνικό θέατρο, με σημαντική επίσης παρουσία στον κινηματογράφο και την τηλεόραση μας άφησε πολύ νωρίς. Τα θερμά μου συλλυπητήρια εκφράζω στην οικογένειά του».

Λίγο αργότερα ο Πρόεδρος του ΣΕΗ και ηθοποιός, Σπύρος Μπιμπίλας έστειλε το δικό το συλληπτήριο μήνυμα για τον φίλο και συνεργάτη του.

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος είχε μια μακρά πορεία στο θέατρο, έχοντας παίξει μια μεγάλη γκάμα από σημαντικούς ρόλους σε όλα τα είδη.

Υπηρέτησε το κλασικό και το σύγχρονο ρεπερτόριο στα σημαντικότερα ελληνικά θέατρα όπως το Εθνικό Θέατρο, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, το Θέατρο Τέχνης, το Ανοιχτό Θέατρο, το Θέατρο Αμόρε, το Θέατρο Πόρτα και πολλά άλλα μεγάλα θεατρικά σχήματα.

Στην τηλεόραση, έγινε γνωστός από ρόλους που ερμήνευσε σε δημοφιλείς ελληνικές σειρές όπως, όπως το Έλα στη θέση μου, Κανείς δε λέει σ’ αγαπώ, Πενήντα-Πενήντα, Μυστικά της Εδέμ, Δροσουλίτες, Τελευταίο αντίο κ.λπ..

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή