Peugeot Pulsion 125, το πρώτο αστικό GT scooter

Το Peugeot Pulsion φέρνει επανάσταση την κατηγορία GT και GT Compact, εγκαινιάζοντας τη νέα κατηγορία συνδεδεμένων “Urban GT” οχημάτων. Κυκλοφόρησε την άνοιξη του 2019, ολοκλήρωσε την υπάρχουσα γκάμα των 125 κ.εκ. και επέτρεψε στην Peugeot Motocycles, να καθιερωθεί ως βασικός παίκτης στην αστική μετακίνηση, ενισχύοντας παράλληλα την αποκλειστικότητά της.

Το Peugeot Pulsion είναι εξαιρετικά ευέλικτο σε περιβάλλον πόλης και προσφέρει μεγάλη απόλαυση στην οδήγηση. Η εξαιρετική ακτίνα στροφής του επιτρέπει να κινείται ομαλά μεταξύ των αυτοκινήτων, ενώ η εξαιρετική συμπεριφορά, η ευελιξία και η ομαλή λειτουργία του, καθιστούν δυνατή την ασφαλή οδήγηση στους αυτοκινητόδρομους.

Ένας πανίσχυρος σχεδιασμός Οι φουτουριστικές και ρέουσες γραμμές του Peugeot Pulsion αναδεικνύουν αμέσως την πλήρη ένταξή του στην οικογένεια Peugeot, με την ιδιαίτερη προσοχή που δόθηκε στη λεπτομέρεια, η οποία είναι εμφανής στο αναλογικό ταχύμετρο και την ένδειξη σ.α.λ., με τους δείκτες και το ανεστραμμένο στροφόμετρο που θυμίζουν το Peugeot 308.

Το Peugeot Pulsion διαθέτει μια σύγχρονη σπορ σιλουέτα, με ενεργητικές διαστάσεις και κομψό στυλ. Είναι ένα Urban GT με ισχυρή προσωπικότητα. Όπως υποδηλώνει το όνομά “Pulsion” είναι συνώνυμο του δυναμισμού, του ενστίκτου, της επιθυμίας, του παλμού και των έντονων συναισθημάτων. Η πόλη είναι ο αγαπημένος του χώρος, στον οποίο δείχνει τις μεγάλες του αρετές.

Κινητήρας Peugeot

Αυτό το σκούτερ τελευταίας γενιάς αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε στο εργοστάσιο του Mandeure στη Γαλλία, στο ιστορικό σπίτι της εταιρείας. Με τον υγρόψυκτο κινητήρα άμεσου ψεκασμού Peugeot PowerMotion® 125 κ.εκ. που αποδίδει 14,4 ίππους, το Peugeot Pulsion αναδεικνύει το δυναμισμό του. Με άφθονη ροπή που φτάνει τα 11,9 Nm στις 7.000 σ.α.λ., παρέχει ισχυρή επιτάχυνση και αποδοτικές εκκινήσεις. Χάρη στην τεχνολογία LFE *, μειώνει τις  εκπομπές θορύβου και την κατανάλωση, προσφέροντας απόλαυση στην οδήγηση και ευκολότερη πλοήγηση στους δρόμους της πόλης.

Υψηλού επιπέδου ασφάλεια

Η Peugeot Motocycles είναι ο πρώτος κατασκευαστής που έχει εφοδιάσει ένα 2-τροχο σκούτερ με χαρακτηριστικά φώτα ημέρας (DRL), για μέγιστη ασφάλεια στην οδήγηση, κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το ABS, σε συνδυασμό με το σύστημα συνδυασμένης πέδησης, προσφέρει μοναδική απόδοση σε αυτόν τον τομέα. Η οδήγηση γίνεται ευκολότερη με την επιτάχυνση που εφαρμόζεται με το δεξί χέρι, αλλά και με το φρενάρισμα που γίνεται μόνο με το αριστερό χέρι. Μια ακόμη καινοτομία της Peugeot Motocycles για το Peugeot Pulsion, είναι τα προειδοποιητικά φώτα κινδύνου που ανάβουν αυτόματα σε περίπτωση έντονου φρεναρίσματος, τα οποία παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στο Peugeot Metropolis το 2017.

Πρακτικότητα 

Η τεχνολογία i-Connect® καθιστά την οδήγηση του Peugeot Pulsion πιο διαδραστική, πιο ενστικτώδη και ασφαλέστερη. Ο αναβάτης αισθάνεται απόλυτη σύνδεση με το Peugeot Pulsion, με τον εργονομικό σχεδιασμό να είναι προσαρμοσμένος σε αυτόν, όσο το δυνατόν περισσότερο. Η εφαρμογή και το ενσωματωμένο GPS επιτρέπουν στον αναβάτη, να σχεδιάζει τις διαδρομές του και να διευκολύνει την καθημερινή του μετακίνηση. Η συνδεσιμότητα του Peugeot Pulsion προσφέρει επίσης, τη δυνατότητα λήψης κλήσεων, μηνυμάτων SMS και άλλων ειδοποιήσεων κοινωνικών μέσων δικτύωσης σε πραγματικό χρόνο από το smartphone του αναβάτη, απευθείας στην άψογα σχεδιασμένη οθόνη TFT του Peugeot Pulsion. Το Peugeot Pulsion είναι εξοπλισμένο με ένα μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα, ο οποίος μπορεί να χωρέσει ένα full face κράνος ή ένα jet κράνος με ζελατίνα. Χωρίς να χρειαστεί να αναζητήσετε τα κλειδιά σας, το σκούτερ μπορεί να ανάψει απομακρυσμένα με το έξυπνο κλειδί (Smart-Key) από απόσταση 1,5 μέτρου, παρέχοντας ακόμη μεγαλύτερη ευκολία στην εκκίνηση.

 

Στέφανος Σιμωτάς©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή