Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πεζοπόροι λένε πώς ανακάλυψαν ένα «κρανίο» στα Μετέωρα (VIDEO)

Το βίντεο που έγινε viral στάθηκε αρκετό για θεωρίες και σενάρια

Βγαλμένα από τον μύθο, τα Μετέωρα παραμένουν ένας τόπος που προκαλούν μυστήριο και θαυμασμό εντός και εκτός χώρας.

Αυτή τη φορά όμως, ένα σενάριο ήρθε να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο! Πρόκειται για ένα βιντεο που έγινε γρήγορα viral αφού δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και το οποίο φαίνεται να δείχνει ένα ανθρώπινο κρανίο σε μια σκοτεινή σχισμή των Μετεώρων.

Πρόκειται, όπως αναφέρεται πάντα στο βίντεο, για λήψη πεζοπόρων που έφτασε στη διάθεση της Myra Moore, η οποία μοιράστηκε το βίντεο στον λογαριασμό της στο TikTok, βελτίωσε το υλικό για να επαληθεύσει την ανακάλυψή τους, δηλώνοντας: «Τώρα, έχω μεγεθύνει, έχω σμικρύνει, έχω αλλάξει τον χρωματισμό και σε μένα, μοιάζει πραγματικά με κρανίο και όχι με κάποιο είδος περίεργου βραχώδους σχηματισμού».

Λογικό, να «φουντώσουν» οι γνώμες και οι εκδοχές που δίνουν οι θεατές που δίνουν τη δική τους διάσταση. Το μόνο σίγουρο βέβαια είναι ότι ο τόπος μας εμπνέει σε κάθε περίπτωση και με κάθε τρόπο.

Δείτε το βίντεο:

@_theparanormalchic Was a giant skull found in the rock formations of Meteora, Greece? #theparanormalchic #meteora #greece #giantskull #skull #ancients #nephilim #nephilimgiants #giants #giant #paranormales #supernatural #creature #monsters #cryptid #paranormal #paranormalinvestigator #investigate #rocks #rockformation #petrified #greecetravel #history #ancientbeings #secrets #truth #uncoveringthetruth #fyp ♬ original sound – Myra Moore-Official Account!
Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή