Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πιάνοντας «τελική» ταχύτητα στα τελευταία μέτρα 

Για τα έργα και παρεμβάσεις που σχεδιάζονται το επόμενο χρονικό διάστημα, αλλά με χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης την επόμενη πενταετία… μίλησε σήμερα στην Λέσχη 97,6 ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου.

Σημαντική αναφορά στάθηκαν τα έργα αναβάθμισης και ανάδειξης των  γεφυρών της πόλης, αλλά και η ανάδειξη του Βαρουσίου και η διαμόρφωση του λόφου του προφήτη Ηλία και του προαύλιου χώρου της ΤΑΞΥΠ η οποία θα φιλοξενεί το διαχρονικό μουσείο Τρικάλων. Επιπλέον, έχει προγραμματιστεί διήμερη συζήτηση – εκδήλωση για το μέλλον της πόλης με τίτλο Τρίκαλα 2030 όπου θα συζητηθούν οι προοπτικές που έχουν να κάνουν όχι μόνο με τον ιστό της πόλης αλλά και της επέκτασης των σιδηροδρόμων, τη δημιουργία αεροδρομίου στην Καρδίτσα και πολλά πολλά ακόμη.

Φανερό λοιπόν ότι ο σχεδιασμός όντως θα φτάσει μέχρι το τέλος της επόμενης πενταετίας. Και μπορεί ο ίδιος ο δήμαρχος να δήλωσε την επιθυμία του να ασχοληθούν νέοι άνθρωποι και να μη φτάσει ο ίδιος 70 ετών για να επιτελεί καθήκοντα δημάρχου, αλλά…για να ολοκληρωθούν όλα αυτά ίσως χρειαστεί.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή