Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πιάστηκε στα «πράσα» 35χρονος διαρρήκτης στο Βόλο

Πρόσωπο με πρόσωπο με διαρρήκτη ήρθε όταν πήγε φαγητό στην κατάκοιτη μητέρα του και είδε κάποιον με φακό, να ψάχνει στο σπίτι, ένας 61χρονος χθες το απόγευμα στα Κάτω Λεχώνια.

Ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία και επειδή το περιπολικό βρισκόταν σχετικά κοντά, έφθασε σε λίγα λεπτά στο σπίτι και οι αστυνομικοί έπιασαν στα πράσα τον διαρρήκτη για απόπειρα κλοπής.

Πρόκειται, σύμφωνα με το magnesianews.gr για 35χρονο Αλβανό χρήστη ναρκωτικών, ο οποίος στις 18.45, τη Δευτέρα μπήκε στο σπίτι 98χρονης κατάκοιτης, στην περιοχή των Κάτω Λεχωνίων. Ο 35χρονος μπήκε στο σπίτι της ηλικιωμένης, προφανώς για να κλέψει, αλλά για κακή του τύχη, εκείνη την ώρα έφθασε στο σπίτι ο 61χρονος γιος της 98χρονης, που εισερχόμενος είδε το φως ενός φακού στο σπίτι. Αμέσως υποψιάστηκε πως κάτι συμβαίνει και ειδοποίησε με το κινητό του τηλέφωνο την Αστυνομία.

Περιπολικό του Τμήματος Νοτίου Πηλίου κατέφθασε σε λίγα μόλις λεπτά και πριν ο 35χρονος διαρρήκτης αντιληφθεί οτιδήποτε, οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι και τον έπιασαν στα πράσα…

Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για διάρρηξη και απόπειρα κλοπής.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή