Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πήλιο: «Δεν υπάρχει τρόπος επικοινωνίας με τους εγκλωβισμένους»

Βιβλικές είναι οι καταστροφές στο Πήλιο από την επέλαση της κακοκαιρίας «Daniel», με τα έντονα πλημμυρικά φαινόμενα να έχουν μετατρέψει σε ποτάμια τους δρόμους της πόλης. Κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής παραμένουν εγκλωβισμένοι βλέποντας τα καταστήματα, τα σπίτια και τα αυτοκίνητά τους να βρίσκονται στο έλεος της σφοδρής κακοκαιρίας.

Μιλώντας στο enikos.gr για την δραματική κατάσταση που επικρατεί αυτή την ώρα στο Πήλιο η κ. Ηρώ Πρωία κάτοικος Αγίου Ιωάννη τόνισε: «Η κατάσταση είναι τραγική, συνεχίζει να βρέχει ακατάπαυστα, ενώ δεν υπάρχει βοήθεια από πουθενά».

Ακόμη, η κ. Πρωία δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους ανθρώπους που βρίσκονται εγκλωβισμένοι αυτή την ώρα στην ευρύτερη περιοχή, την οποία σφυροκοπά ακατάπαυστα η σφοδρή κακοκαιρία.

«Δυστυχώς, δεν υπάρχει επικοινωνία με τους ανθρώπους που παραμένουν αυτή την ώρα εγκλωβισμένοι. Δεν λειτουργούν τα σταθερά και τα κινητά τους, δεν υπάρχει ρεύμα και ως συνέπεια δεν υπάρχει τρόπος επικοινωνίας μαζί τους. Δεν γνωρίζουμε ποια είναι η τύχη τους. Θέλουμε να πιστεύουμε πως παραμένουν ασφαλείς στα σπίτια τους», είπε συγκεκριμένα η κ. Ηρώ Πρωία.

 

trikalanews.gr
Author: trikalanews.gr

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή