Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pinelo | Handcraft by Areti: Παραμυθένιες λαμπάδες για χαρούμενα βαφτιστήρια!

Μπορεί να μην το έχουμε πολυκαταλάβει, αλλά το Πάσχα είναι πια πολύ κοντά! Και μέσα στην πληθώρα παραδόσεων που το συνοδεύουν είναι και το έθιμο της Πασχαλινής λαμπάδας που παίρνει ο κάθε νονός για το βαφτιστήρι του, και όχι μόνο!

Για τις πιο όμορφες λαμπάδες φρόντισε για εσάς η Αρετή Ραμιώτη και το Pinelo ~ Handcraft by Areti! Με 20 χρόνια εμπειρίας, το Pinelo είναι ένα κατάστημα που, ειδικεύεται και στην φιλοτέχνιση και πώληση Πασχαλινών λαμπάδων και φαίνεται να είναι η ιδανική επιλογή για τους Τρικαλινούς που αναζητούν ένα μοναδικό και προσεγμένο πασχαλινό ενθύμιο για τους αγαπημένους τους.

Για βαφτιστήρια κάθε ηλικίας, κορίτσια και αγόρια, και φυσικά και για τις πεθερές που θέλουν να προσέξουν τις φρέσκιες νυφούλες τους, στο Pinelo μπορείτε να βρείτε τα πάντα! Φανταχτερές λαμπάδες, με πανέμορφα διακοσμητικά στοιχεία αλλά και πιο minimal και διακριτικές, σε όλα τα χρώματα, με αρώματα ή χωρίς, ζωγραφισμένες στο χέρι, ακόμα και χειροποίητες με την αγαπημένη σας ομάδα!

Σε μια μεγάλη ποικιλία από σχέδια, χρώματα, αρώματα αλλά και πολύ ιδιαίτερα διακοσμητικά, υπάρχουν επιλογές για να καλύψουν όλα τα γούστα αλλά και όλα τα budget! Έτσι, μπορείτε να βρείτε μια λαμπάδα που να ταιριάζει στο προσωπικό σας στυλ και προϋπολογισμό, χωρίς να χρειάζεται να θυσιάσετε την ποιότητα ή την εμφάνιση!

Και μιας και το Πάσχα περιλαμβάνει και τον αντίστοιχο στολισμό, στο Pinelo θα βρείτε και διακοσμητικά αυγά, ζωγραφισμένα στο χέρι, σε διάφορα σχέδια, χρώματα και μεγέθη για να διαλέξετε!

Η κ. Αρετή είναι πάντα πρόθυμη και χαμογελαστή να σας εξυπηρετήσει και να σας εντυπωσιάσει με τα καλλιτεχνήματά της.

Εγγυημένα, το Pinelo είναι ο τέλειος προορισμός για όσους αναζητούν ένα ιδιαίτερο δώρο για τα αγαπημένα τους πρόσωπα ή και για όσους απλά θέλουν να κακομάθουν τον εαυτό τους κρατώντας κάτι ξεχωριστό το βράδυ της Ανάστασης. Επισκεφθείτε το κατάστημα και δείτε όλες τις επιλογές που προσφέρονται και να είστε σίγουροι πως θα βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε για το Πάσχα!

Μπορείτε να τους βρείτε:

Καποδιστρίου 14, Τρίκαλα, 24311 81380.

Instagram: pinelo_handcraft_by_areti | Facebook: Pinelo handcraft by areti

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή