Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Πήρα απ’ τη νιότη χρώματα…» στο Μουσείο Τσιτσάνη

Η Ζωή Παπαδοπούλου «πλέει» σε πελάγη της Ευτυχίας… Παπαγιαννοπούλου

Πήρε από την νιότη χρώματα, ένα όνειρο τρελόκαι με μια βάρκα γεμάτη μουσικές η Ζωή Παπαδοπούλου «πλέει» σε πελάγη της Ευτυχίας..

Παρέα με τον σπουδαίο πιανίστα Νεοκλή Νεοφυτίδη θα ανακαλύψουν, μέσα από τους ιδιαίτερους στίχους, αλλά και τις μοναδικές μουσικές την ζωή αυτή της γυναίκας που έγραψε ιστορία στο Ελληνικό τραγούδι.

Η Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου έβαλε την υπογραφή της σε πολύ μεγάλες επιτυχίες που η Ζωή με την υπέροχη φωνή της θα ταξιδέψει μ αυτές το κοινό.

Αυτό το ξεχωριστό μουσικό ταξίδι παντρεύει μοναδικά το χθες με το σήμερα και φέρνει στο νου περασμένες αγάπες! 

Ήρεμη δύναμη, με άποψη και θέση για το τραγούδι και τη ζωή, η Ζωή Παπαδοπούλου, Θεσσαλονικιά βέρα, έχει βρει ήδη τη θέση της στη μουσική σκηνή.

Πολλά χρόνια σταθερής πορείας στο τραγούδι, επιτυχημένες συνεργασίες και επιλογές ουσίας, δίνουν το στίγμα της Ζωής Παπαδοπούλου.

Ο Δημήτρης Μητροπάνος, η Χαρούλα Αλεξίου, ο Πασχάλης Τερζής,ο Γιάννης Πάριος, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Γιάννης Κότσιρας, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Αντώνης Ρέμος, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Κώστας Μακεδόνας είναιοι καλλιτέχνες που εμπιστεύτηκαν τη φωνή και το ταλέντο της και υποστήριξαν ο καθένας ξεχωριστά τις επιλογές της.

Συντελεστές:

Ζωή Παπαδοπούλου: τραγούδι

Νειοκλής Νεοφυτίδης: ενορχηστρώσεις – πιάνο

Παραγωγή: Τέχνης Πολιτεία

ΕΙΣΟΔΟΣ 10 ΕΥΡΩ

Τρίτη 10/3/2020, ώρα 21.00

ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΣΙΤΣΑΝΗ

ΤΡΙΚΑΛΑ

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή