Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πήραν για τηλεφωνική απάτη στο Αστυνομικό Μέγαρο της Κοζάνης

Απίστευτη γκάφα από επίδοξους απατεώνες, οι οποίοι προσπάθησαν να στήσουν γνωστή τηλεφωνική απάτη, κατά την οποία κάποιος στενός συγγενής του θύματος που βρίσκεται στην άλλη άκρη του τηλεφώνου έχει εμπλακεί σε τροχαίο, συνήθως με βαριά τραυματίες. Για να τακτοποιηθούν τα «ιατρικά έξοδα», το θύμα της απάτης καλείται να πληρώσει ένα καλό ποσό.

Έτσι, λοιπόν, δύο επίδοξοι απατεώνες τηλεφώνησαν σε 56χρονο, ο οποίος όμως ήταν αστυνομικός και εκείνη την ώρα βρισκόταν στο Αστυνομικό Μέγαρο της Κοζάνης. Ένας άνδρας προσποιήθηκε πως ήταν γιατρός και εξιστόρησε το υποτιθέμενο ατύχημα, στο οποίο εμπλεκόταν η κόρη του αστυνομικού, η οποία έχρηζε άμεσης χειρουργικής επέμβασης, με τα έξοδα να φτάνουν τα 20.000€.

Έτσι, ο αστυνομικός έδωσε ραντεβού για την παράδοση των χρημάτων, δείχνοντας ότι «τσίμπησε» το δόλωμα. Άμεσα στήθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση. Οι δύο απατεώνες, μία 41χρονη Ρουμανικής καταγωγής και ένας 32χρονος Βούλγαρος, συνελήφθησαν κατά την διάρκεια της ανταλλαγής. Όπως προέκυψε από την προανάκριση, οι δυο τους δρούσαν εξαπατώντας ανυποψίαστα θύματα, με 3 απόπειρες το περασμένο διήμερο.

Ο αστυνομικός που διαχειρίστηκε τόσο ορθά και με επαγγελματισμό όλη αυτή την απίθανη κατά τα άλλα ιστορία, θα βραβευτεί και θα τιμηθεί για την πράξη του.
 
Πηγή: ethnos.gr

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή